Злата Огнєвіч зізналася, від чого набрала 3 кілограми під час відпочинку в Таїланді

Співачка також анонсувала про своє нове захоплення

Поділитися:

Злато, не так давно ти повернулася з відпочинку. Ще навіть залишилася тайська засмага. Твій відпочинок був і екстремальним також: ти займалася рафтингом.  Тепер хочеш продовжити заняття в Україні…

- Так, мені це цікаво. Я вже шукаю, хто може це запропонувати в Україні. Ще я побачила, як мої друзі зробили сходження на Аннапурну, і я хочу теж це зробити, але це буде там 3500 метрів. Друзі ходили до 6000 метрів, але для мене це нереально, я там просто помру, а помирати я поки що не хочу.

Аби готуватися на сходження на гору, потрібно бути фізично підготовленою, ну і, звичайно, морально. Жити в наметі, терпіти негоду. До цього всього ти готова? Тому що ти звикла жити в готелі, де зручно і де є гаряча вода.

- Я б так не сказала… Коли я подорожую, то є різні економ-варіанти на островах, і є такі варіанти, де не можна навіть помитися. Під час сходження на гору так само… Там немає нормальної їжі: є один рис та бобові. Але це все немає значення перед цією красою! Після мого відпочинку в Таїланді, я повинна тепер йти до спортивної зали, адже набрала 3.5 кілограми. Я дуже люблю тайську лапшу з креветками, а вона – дуже калорійна.

Дехто в Таїланді вчиться готувати, тому що тайська їжа надихає на те, щоб йти на курси. Чи навчилася ти готувати за 21 день відпочинку те, що куштувала?

- Ні, готувати я не навчилася, але я бачила, як готують справжнього крокодила у Бангкоці. Можеш собі уявити, що це створіння було живе, і тут ти бачиш, як його готують на відкритому вогні на вертелі?!

Чи куштувала ти м'ясо крокодила?

- Воно схоже на курку, але набагато смачніше!