Злата Огнєвіч перед дуетом з Андреа Бочеллі з'їздила на його батьківщину за натхненням

Артистка заспіває дуетом з всесвітньовідомим тенором на концерті у Києві

Поділитися:

Злато, зовсім скоро ти заспіваєш з всесвітньовідомим тенором Андреа Бочеллі, цей концерт відбудеться на стадіоні «Олімпійський». Хвилюєшся?

–Нещодавно займалася і просто втратила відчуття часу, дивлюся на годинник - вже 12 ночі. Я думаю, сусіди мене просто проженуть з власної домівки. Спочатку йшла розмова тільки про одну дуетну пісню, а потім мені висилають ще ноти, і ще. І в результаті я буду співати загалом 4 композиції. 

Тобто, ти так сподобалася Андреа Бочеллі,  що будеш співати і співати на його сольному концерті?

–Я не знаю, правда. Я реально хвилююся, бо це такий перший для мене досвід. Я навіть цього літа до Італії поїхала, туди, де Андреа народився, щоб надихнутися, у Тоскану. Я гуляла, дивилася, дихала тим повітрям і уявляла собі майбутній концерт.

Як готуєш до концерту зв’язки та вбрання?

–Вбрання буде від українських дизайнерів, тому що я хочу їх підтримати. Щоб всі ще раз побачили, що у нас можуть робити. Буде не одне вбрання. А зв’язки - постійно розспівуюсь, займаюся фізичними вправами, качаю прес. Це такий фундамент. Може,  хтось не качає, але мені це допомагає. Я без цього не можу співати, постійно потрібно бути у формі і качатися.

Чи не боялася в Італії за місяць зіпсувати фігуру? Адже там смачна піца, паста, стільки спокус.

–Я в Італії цього літа їла все - і пасу, і лазанью, і різотто. Але багато плавала, подорожувала, каталася на велосипеді. Дуже багато ходила пішки. Вдень могла пройти 21 кілометр. Це мій власний рекорд за день.