До річниці Незалежності ТСН.ua переклав пісні «Океан Ельзи» мовою жестів

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

До Дня Незалежності України сайт ТСН.ua переклав мовою жестів три пісні з концерту «Океан Ельзи».

Поділитися:

До 25-ої річниці Незалежності України сайт ТСН.ua переклав мовою жестів три пісні з концерту «Без меж», який покажуть сьогодні, 24 серпня, на телеканалі 1+1.

Композиції «Мить», «Коли тобі Важко» і «Відчуваю» заспівала жестами волонтер Недільної школи для людей з розладами слуху Ніка Прохорчук. Дівчина може чути і говорити, однак вчить мову жестів, тому що хоче спілкуватися з різними людьми. Для волонтера ці пісні – це спроба звернути увагу нашого суспільства до проблем людей з розладами слуху. 

У піснях, які ми обрали, співають про головне – кохання, життя, боротьбу. Ми хотіли дати можливість відчути всі ці емоції, вкладені Океанами, кожному нашому читачеві і сподіваємося, у нас це вийшло, – додає керівник ТСН.ua Катерина Коберник.

Нагадаємо, наприкінці липня ТСН.ua почав трансляцію основного випуску новин ТСН з сурдоперекладом. Перекладають випуски викладач жестової мови для глухих дітей київської школи-інтернату Тетяна Радченко і перекладач жестової мови в театрі жесту і міміки Людмила Руденко.

ТСН.ua є одним з лідерів онлайн-ЗМІ в Україні. Щодня сайт відвідує близько півмільйона користувачів.

Новини по темі