Дзідзьо став чарівником і здійснив мрію дівчини Інни з Рівного, яка живе з ДЦП

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Дзідзьо здійснив мрію хворої дівчинки
1plus1.ua

Мрія здійснилася: Дзідзьо зустрівся з 16-річною Інною Кравчук та заспівав для неї на концерті у Рівному

Поділитися:

У вересні у місті Рівне відбувся грандіозний концерт за участю Дзідзьо, який зібрав понад 10 000 шанувальників його творчості. Серед них були й дві особливі слухачки: мрійниця Інна та її бабуся Роза Михайлівна.

Інна Кравчук пересувається на візку, і кожна поїздка на вулицю в місто вимагає зусиль кількох людей.  У Інни важка форма ДЦП. Вже третій рік дівчина та її 82-річна бабуся мусять жити в крихітному номері рівненського готелю "Турист", де їх тимчасово розмістили. Родина тікала від обстрілів і зруйнованої квартири у Кадіївці (кол. Стаханов) на Луганщині.

Інна не може самостійно їсти, майже не ходить, пересувається тільки у візку, погано говорить. Кожен її день – боротьба із власним тілом, утім, на диво, дівчинка не розучилася радіти життю. Вона розумна, закінчила 9 класів, навчаючись індивідуально. Її кумир – DZIDZIO, веселим пісням якого вона підспівує і з яким всім серцем надіялася колись познайомитися.

Інна навчилася користуватися інтернетом і планшетом, і хоча друкує вона дуже повільно, але зареєструвала свою сторінку у Фейсбуку й понад півроку тому написала Лідії Таран про свою мрію. І мрія стала ближчою!

Вже на початку червня улюблена ведуча, куратор проекту «Здійсни мрію» разом з командою завітала до Інни в Рівне з подарунками, одним з яких було відеозвернення від Дзідзьо. Співак особисто запросив героїню на свій концерт 9 вересня.

Ціле літо Інна відпочивала в таборах, не сиділа в тісному номері (дякуємо доброчинцям!) і все одно рахувала дні. І дочекалася… Інну привезли на концерт! А Дзідзьо зустрів особисто! Були подарунки, автограф, селфі – все для неї одної, посеред тисяч інших людей!

Інна була щаслива, бабуся поруч ледь стримувала сльози радості. Кумир, чиї кліпи дівчина бачила лише на екрані, співав для неї зі сцени її улюблену пісню «Кадилак» – а вона дивилася на нього з першого ряду.

«Ще недавно це здавалося неможливим для Інни, а сьогодні її заповітна мрія перетворилася на реальність. Цього вечора вона повірила, що мрії здійснюються, а ми знову переконалися, що силу добра не спинити! Впевнена, що ця історія і наша увага допоможе змінити на краще Іннину долю, ми дуже в це віримо. Вона знає, що мрії стають реальністю, якщо не здаватися, рухатися, знаходити добрих людей і відчиняти двері! Дзідзьо вже не вперше стає чарівником, який здійснює мрії наших підопічних, і ми безмежно цінуємо його добре серце», - коментує куратор проекту Лідія Таран.

Дивіться деталі цієї неймовірної історії у сюжеті за посиланням.

Саме для тих діток, які щодня борються за свої життя, "1+1 Медіа" і ТСН спільно зі всеукраїнським благодійним фондом "Крона" започаткували проект "Здійсни мрію", кураторами якого є телеведучі Лідія Таран та Олександра Лобода. Проект допомагає здійснювати мрії дітей, для яких кожен прожитий день – це чудо. Команда прагне об’єднати чарівників та мрійників з усієї країни, знайти підтримку у відомих людей. За рік існування проекту реалізовано вже 47 дитячих мрій. Допомогти у здійсненні мрій та лікуванні маленьких пацієнтів може кожен, зробивши будь-який внесок за реквізитами проекту "Здійсни мрію" або через офіційний сайт - wish.1plus1.ua. Долучайтеся до всеукраїнського руху добра!

Рахунок проекту:

ПАТ ПриватБанк

рахунок в гривні 26007052726802

у доларах США 26004052728870

в Євро 26006052725860

МФО 300711, КОД ЄДРПОУ 34818334 отримувач ВБФ "Крона"

Номер карти ПриватБанку (прив'язаний до рахунку) 5169 3305 0264 2819

Новини по темі