Команда «Здійсни мрію» зібрала 300 000 гривень для зустрічі Дениса з Майклом Джорданом

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Команда «Здійсни мрію» зібрала 300 000 гривень для зустрічі Дениса з Майклом Джорданом
1plus1.ua

Здійснімо мрію хлопчика разом!

Поділитися:

Історія Дениса Куліша торік облетіла не тільки всю країну, а й потрапила за океан.  19-річний хлопець, який усупереч смертельній хворобі багато тренується та грає у баскетбольній команді, розповів, що найбільше в житті мріє про зустріч зі своїм кумиром Майклом Джорданом.  Про Дениса чутно з усіх соцмереж, газет, журналів, YouTube, на ТБ. Про його мрію говорили ведучі Сніданку з 1+1 в гостях у продюсерів за лаштунками американського шоу “Good Morning America” у Нью-Йорку. Завдяки зусиллям Олександри Лободи про хлопця говорять відомі на весь світ українські баскетболісти Олександр Волков і Станіслав Медведенко, знає вже колишній тренер Майкла Джордана Майк Фрателло. Команда ТСН навіть достукалася до Майклового асистента Леслі Джонс.

І сталося перше чудо!  Майкл Джордан написав у грудні листа підтримки Денису і передав велику посилку подарунків – спортивного інвентаря та обладунку для тренувань. Посилка застала хлопця в лікарні на чергових процедурах – їх Денис має проходити регулярно, щоб дихати і жити. Це було неймовірне щастя та величезний заряд позитивних емоцій.

«Денис до останньої хвилини не міг повірити в те, що йому надійшов лист від самого Майкла Джордана! У той момент у мене було відчуття, що мій хлопчик абсолютно здоровий», — згадує Денисова  мама Галина.

А потім сталося друге чудо. Кілька місяців команда проекту «Здійсни мрію» збирала і таки зібрала 300 000 гривень на подорож Дениса у США.  На ці кошти команда планувала везти Дениса у спеціальний тренувальний кемп Майкла Джордана, який щоліта працював у Каліфорнії. Саме туди приїздить зірковий баскетболіст, щоб познайомитись із талановитими дітьми та провести заняття, тож він обов’язково побачився би з Денисом уже цього літа. Команда компанії AVIALIGA подарувала квитки  на переліт у США і назад Денисові і його мамі Галині.

«Майкл та його агенти почули про українського юнака! Ми дякуємо всім, хто допомагає нам з цією мрією, шукає можливості й шанси. З такою підтримкою внутрішньої сили для боротьби з хворобою у хлопця ще більше! Проте найголовніша зустріч із кумиром ще попереду. Знаю: неможливе можливе!» – каже кураторка проекту Лідія Таран.

Плануючи оформлення документів на візи у січні 2018-го, ми отримали несподіване підтвердження невтішної звістки: відомий баскетболіст мусив припинити роботу табору на невизначений термін. Але Денис не може здаватися. І ми разом з ним. Отже, шукаємо нові можливості!

У Дениса муковісцидоз – смертельно небезпечне генетичне захворювання. Та баскетбол дає хлопцеві сили триматися і боротися за кожен день життя. Денис тренується, грає та вірить, що зможе реалізувати себе в цьому спорті. Він живе вірою побачити самого Джордана і поговорити з ним, спитати порад, як можна навчитися так літати, та саме від нього отримати заряд натхнення на подальшу боротьбу за життя та гру в баскетбол! На жаль, в Україні не створені всі належні умови для терапії таких дітей, і хлопцева боротьба за кожен новий день дуже важка і виснажлива. Ми дуже сподіваємося на вашу підтримку – всіх і кожного!

Поширюйте відео та інформацію про Дениса, запитайте у своїх друзів поради –  у facebook, в Instagram, в YouTube.

Перевірмо разом, чи правда, що всі люди на планеті знайомі одне з одним через кілька рукостискань.  Зробіть свій пост із відеороликом для Дениса, тегніть тих, хто, на вашу думку, може допомогти зв’язатися з Майклом Джорданом або знає його друзів, знайомих, колег-журналістів, спортсменів, зірок, телеведучих, бізнесменів, доброчинців – усіх, хто міг би наблизити Дениса до мрії.

Здійсніть мрію! Станьте Чарівником разом з нами! Майкл має знати, як це знайомство важливе для хлопця!

Новини по темі