Команду ТСН та Спецкору відзначили почесними державними нагородами

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Команду ТСН та Спецкору відзначили почесними державними нагородами

Нагородження відбулося до Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку.

Поділитися:

З нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку указом Президента України ведучий та кореспондент програми Спецкор на каналі 2+2, журналіст ТСН Руслан Ярмолюк нагороджений орденом За заслуги ІІІ ступеня, а оператор ТСН Валерій Ситюк - медаллю За працю і звитягу.

Згідно з документом, їх відзначено за значний особистий внесок у розвиток телебачення, радіомовлення і зв'язку в Україні, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність.

«Я не вважаю цю нагороду персональною, мені здається, це спільна заслуга усіх журналістів та операторів, які висвітлюють події на Сході України. Ми всі разом із командами Спецкору та ТСН робимо одну спільну справу, тому якби її можна було поділити на маленькі шматочки, я б обов'язково відзначив усіх моїх колег», - коментує Руслан Ярмолюк.

Руслан Ярмолюк - заслужений журналіст України, ведучий новин Спецкор та кореспондент ТСН. За плечима у Руслана роки роботи спеціальним кореспондентом та досвід висвітлення подій з гарячих точок по всьому світу. На каналі 2+2 Руслан Ярмолюк став ведучим та кореспондентом новин Спецкор. Паралельно він робить матеріали для ТСН. Руслан висвітлював події з Майдану та окупацію Криму. Постійно їздить на Схід України. Бував у Донецькому аеропорті, Пісках, під Слов'янськом, Вуглегірськом та Дебальцевим.

Зазначимо, Орден За заслуги - це державна нагорода України, якою відзначають видатні заслуги громадян в економічній, науковій, соціально-культурній, військовій, державній, громадській та інших сферах суспільної діяльності.

Новини по темі