Лідія Таран: 10 цікавих фактів про ведучу, які ви не знали

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Лідія Таран: Цікаві факти про ведучу, які ви не знали | 1+1 |

Сьогодні зірка святкує свій день народження.

Поділитися:

Лідія Таран – ведуча 1+1, без якої вже важко уявити життя каналу. Завдяки невпинній праці й наполегливості Лідія стала однією з небагатьох телеведучих, що закріпилися у серцях глядачів на довгі роки.

З нагоди дня народження зірки, яке вона святкує 19 вересня, знайомся з телезіркою ближче.

1. У школі Лідія часто прогулювала уроки. Однак дівчина проводила вільний час не як інші однокласники, а з користю – до прикладу, могла годинами читати книги в бібліотеці.

2. Спершу Лідія Таран не любила журналістику. Батьки дівчинки, журналісти, багато часу проводили на роботі, і їй не вистачало їхньої уваги. Через це Лідія й не любила їхню професію. Однак доля вирішила інакше. Після закінчення Українського гуманітарного ліцею вона подала документи на факультет міжнародних відносин, але не пройшла, тому змушена була використати свій останній шанс. Майбутня зірка екрану подала документи до Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка, приймальна комісія якого ще працювала.

3. Вже у 21 рік Лідія працювала на одному з провідних каналів країни. Після закінчення університету дівчина захопилась журналістикою, особливо спортивною. Лідія Таран встигла попрацювати у багатьох спортивних проектах.

4.  Ведуча почала працювати на 1+1 у 2009-му. Спершу вела такі популярні проекти, як «Сніданок з 1+1», «Я люблю Україну», «ПроФутбол», а потім і новини ТСН. Згодом стала володаркою престижної премії «Телетріумф».

5.  Лідія Таран є куратором великого благодійного проекту «Здійсни мрію», що допомагає втілити у реальність заповітні бажання важкохворих дітей, щоб дати їм надію і віру в себе і в добрих людей, подарувати радість життя попри все. Про що в дитинстві мріяла сама Лідія Таран і про що мріє зараз? Для флешмобу #моядитячамрія Ліда намалювала Планету у великому серці, що означає вільні подорожі по всьому світу, де немає воєн, панує злагода і любов. Мрія є і зараз, і Ліда найближчим часом хоче побачити Норвегію. Також великою мрією для Ліди є особисте прагнення знайти своє кохання.

6. На піку своєї кар’єри у ведучої були стосунки з телеведучим Андрієм Доманським. Лідія й Андрій прожили разом 5 років. Їхню пару вважали однією з найгарніших на телебаченні, і для багатьох їхній розрив став шокуючим.

В одному з інтерв'ю Лідія Таран наголосила, що їхні стосунки з Андрієм Доманським вже давно у минулому, а ось результатом союзу – донечкою Василиною – телеведуча надзвичайно задоволена.

7. Лідія Таран неодноразово стверджувала, що народження дитини тільки позитивно вплинуло на її кар’єру. Зараз Лідія та Василина – найкращі подруги. Ведуча зізнається, що інколи потрібно вмикати режим «суворої матусі» та критика, проте вона любить доньку найдужче за все у житті.

8. Лідія Таран захоплюється гірськолижним спортом. Коли має вільний час, відвідує курорти разом з донькою, де можна вдосталь покататися.

9. Ведуча добре володіє англійською та французькою мовами. І взагалі Лідія обожнює Францію і культуру цієї країни. 

10. Уже багато років Лідію Таран та її колегу, ведучу ТСН Марічку Падалко об’єднує щира дружба. Падалко та її чоловік – хрещені батьки Василини, а Лідія – хрещена мама Міші, сина Марічки та Єгора.

Читай також останні новини про улюблену ведучу:

1. Лідія Таран дивує схожістю із Грейс Келлі

2. Така тендітна і жіночна! Лідія Таран зачарувала розкішним вечірнім образом (фото)

3. Лідія Таран стала на голову в тілесному комбінезоні — і всіх вразила

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі