Марафон ТСН «Вибір країни» став найрейтинговішою програмою у день парламентських виборів

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Марафон Вибір країни став лідером за переглядами у день парламентських виборів | Новини |

21 липня інформаційний блок каналу 1+1 став лідером телеперегляду.

Поділитися:

Марафон ТСН «Вибір країни», який телеканал 1+1 провів 21 липня у день дострокових парламентських виборів, став найрейтинговішою програмою дня за аудиторією 18-54 (50+). Середня частка спецвипуску, який розпочався о 19:30, склала 15,4%, рейтинг – 3,8%.

Інформаційний блок 1+1, який складався із випусків ТСН та спецвипуску «Право на владу», впевнено лідирував у праймі. За аудиторією 18-54 (50+) частка склала 13.1%, рейтинг 2,9%, за аудиторією 18-54 (Україна) частка склала 12,2%, рейтинг 2,7%. Загальне охоплення 6-годинного марафону «Вибір країни» склало 7,9 мільйонів глядачів (за аудиторією 4+). Це найвищий показник серед українських телеканалів.

Нагадаємо, у день дострокових парламентських виборів марафон «Вибір країни» виходив на 1+1 одразу з декількох майданчиків просто неба. Алла Мазур вела новини у серці столиці – на Майдані Незалежності. Звідти вона оголосила результати ексклюзивного екзит-полу, який на замовлення каналу 1+1 провели Kantar TNS та Info Sapiens.

Святослав Гринчук працював на Площі Конституції біля Верховної Ради. Всередині Парламенту чергувала Ольга Кошеленко, яка 21 липня також презентувала спецпроект «Таємниці Верховної Ради».

О 22:00 розпочався спецвипуск «Право на владу», який Наталія Мосейчук та Сергій Іванов вели із колишньої резиденції Віктора Януковича – Межигір’я. Студію просто неба монтували майже дві доби, а національний парк подовжив свою роботу у цей день до опівночі. Вперше на території Межигір’я проводили телевізійну зйомку такого масштабу.

Під час марафону «Вибір країни» ТСН розповіла усі тонкощі передвиборчої кампанії, про перебіг подій у день голосування, а також показала репортажі з найскандальніших дільниць. Гостями студій стали лідери виборчих перегонів та головні ньюзмейкери країни.

Новини по темі