Масована ракетна атака 23 січня: наслідки російських ударів по Києву, Харкову, Павлограду

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Постраждали Київ, Харків, Павлоград: наслідки ракетної атаки 23 січня
t.me/V_Zelenskiy_official

Повітряні сили ЗСУ знищили 21 ракету під час масованої атаки рф 23 січня.

Поділитися:

Близько шостої ранку повітряна тривога пролунала в усіх областях України. Моніторингові канали повідомили про зліт шістьох бортів Ту-95МС і ТУ-22М з російських аеродромів Шайківка та Оленья. Росіяни запустили по Україні різні типи ракет. Повітряні сили ЗСУ знищили 15 крилатих, 5 балістичних та одну керовану авіаційну ракету. Детально про наслідки атаки розповіли в ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онлайн карта повітряної тривоги в Україні — де дивитись

У Харкові станом на 13 годину було відомо про 4 загиблих та 42 поранених, серед потерпілих 4 — діти. Росіяни били по цивільним об'єктам та житловим будинкам, влучили у дві багатоповерхівки. У місті триває розбір завалів, під якими ще можуть бути люди. Так, з-під завалів дістали чоловіка, який повідомив, що під руїнами лишаються його дружина та дитина. 

У Києві внаслідок ракетного удару виникли кілька пожеж у трьох районах. Раніше КМДА повідомило про 20 постраждалих, із них 13 – госпіталізовані, в тому числі троє дітей. Пошкоджені дві багатоповерхівки, приватна будівля, автомобілі. У Святошинському районі в одній з квартир виявили нездетоновану бойову частину ракети. Провели евакуацію людей та почали знешкодження ракети.

На Київщині пошкоджені два багатоповерхові будинки, приватний будинок, господарчі споруди та автомобілі. Постраждали троє людей.

У Павлограді, Дніпропетровської області внаслідок російської атаки одна людина загинула, одна — травмована.

Дізнайтеся більше про масований ракетний обстріл 23 січня у сюжеті ТСН:

Новини по темі