MONATIK та гурт Open Kids розповіли, про що мріяли у дитинстві

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
MONATIK та гурт Open Kids поділилися своїми мріями

До арт-марафону #МояДитячаМрія приєдналися малюнки зірок та маленьких Переможців.

Поділитися:

У суботу, 15 вересня, на Святі Переможців свої мрії малювали діти, які подолали рак. Вони співали, танцювали, розповідали історії своїх перемог у боротьбі за життя, а ще – малювали мрії на арт-марафоні #МояДитячаМрія, аби надихнути маленьких пацієнтів. Свято Переможців організував благодійний фонд «Таблеточки», аби діти, їхні сім'ї, лікарі та волонтери разом відсвяткували перемогу над страшною хворобою.

Казкові єдинороги, навколосвітні подорожі, політ у космос, стрибок із парашутом, мир у всьому світі, та, звісно, здоров’я – усе це мрії дітей, які завітали на свято. Близько 100 маленьких переможців долучились до арт-марафону #МояДитячаМрія і намалювали свої мрії. Адже візуалізація мрії є першим кроком до її здійснення. Аби надихнути дітей мріяти більше, проект «Здійсни мрію» поставив амбітну мету – до кінця року зібрати 100 000 мрій дітей з усієї України та яскравим променем відправити їх у космос.

«Ми маємо навчити дітей мріяти без меж», – вважає куратор проекту Здійсни мрію, телеведуча Лідія Таран. – Це допомагає їм налаштовуватись на одужання. Дорослим, які навколо, і лікарям, і батькам, і волонтерам варто робити все, щоб мрії дітей здійснювалися, бо мрії наближають їх до одужання».

На свято Лідія Таран завітала з донечкою Василиною, яка також поділилася своєю мрією - подорожувати у будиночку на колесах. Привітали Переможців, розказали про свої мрії й українські зірки. Дмитро Монатік розповів, що з першого класу мріяв лише про велику сцену, тому точно знає, як важливо йти за своєю мрією.

Юна співачка та блогер Анна Петраш підтримала дітей своїми піснями та намалювала власну яскраву мрію – створювати популярну українську музику.

Заохочують дітей мріяти й учасниці поп-групи Open Kids. На арт-марафоні вони залишили власні малюнки: стрибок з парашутом, подорожі, мир на Землі та міцна родина. Ведучим Свята Переможців став ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв. До речі, свої мрії Єгор малював вже двічі – стати капітаном судна і піднятися високо в гори.

Цього року на Святі Переможців діти, які побороли рак, вперше поділилися публічно своїми історіями і надихнули  інших дітей не здаватися та мріяти без меж, адже позитивні емоції і мрії – здатні творити дива!

Новини по темі