«Музей Новин» побив рекорд відвідуваності під час спеціального курсу по наданню першої медичної допомоги для журналістів

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
«Музей Новин» побив рекорд відвідуваності під час спеціального курсу по наданню першої медичної допомоги для журналістів
1plus1.ua

За першу годину роботи до музею завітала рекордна кількість відвідувачів.

Поділитися:

Сьогодні у «Музеї новин» відбувся спеціальний курс для журналістів, в рамках якого представники Товариства Червоного Хреста України навчали працівників медіа основним правилам надання медичної допомоги. За першу годину роботи до музею завітала рекордна кількість відвідувачів - більше тисячі, а від старту проекту – близько 78 тисяч.

В рамках зустрічі журналістів вчили робити непрямий масаж серця, штучне дихання та зупиняти кровотечі. Ці навички вкрай важливі для медійників, оскільки журналістика входить у ТОП-10 найнебезпечніших професій у світі. Саме працівники медіа часто опиняються в ситуаціях, коли потрібно вміти вчасно та правильно надати першу медичну допомогу.

Також під час тренінгу командир загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України Тарас Логінов вручив відзнаку «За мужність» спеціальному кореспонденту ТСН Наталі Нагорній, яка під час Євромайдану та відряджень в зону АТО врятувала не одне життя. Наталя прочитала лекцію з надання першої медичної допомоги та поділилась власним досвідом, як не розгубитися в екстремальній ситуації.  

Моя головна мета та ідея сьогоднішньої зустрічі – поділитися з вами своїм досвідом, адже журналістика – одна з найнебезпечніших професій. Кожна людина має знати основні правила першої медичної допомоги та мати чіткий план дій під час очікування швидкої, - звернулась до журналістів Наталя.

Нагадаємо, що з 2 по 26 березня в Києві проходить масштабний виставковий проект «Музей новин», присвячений 20-річчю ТСН.  

Експозиція музею, яку представлена у головному виставковому просторі Києва Мистецькому Арсеналі, розповідає про те, як створюються новини, як вони змінюють життя своїх героїв, розкриває таємниці рейтингів та внутрішню кухню виробництва новин і презентує унікальні експонати часів здобуття незалежності. Купуйте квитки онлайн за посиланням.

Новини по темі