Наталя Островська розповіла про відпочинок з маленькою донькою в Буковелі (ексклюзив)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Наталя Островська показала, як відпочиває з новонародженою донькою в Буковелі
instagram/nataliostrovska

Ведуча 1+1 Марафон та ТСН Наталя Островська розповіла про зимову відпустку з немовлям, та чи вдалося встати на лижі після минулого невдалого досвіду.

Поділитися:

Минулого року Наталя Островська вже проводила канікули в Буковелі, але цього разу їй склала компанію новонароджена донечка Аґата. Ведуча 1+1 Марафон та ТСН відправилася на захід України, а саме до Буковеля. Вона отримала багато коментарів і питань про відпочинок з немовлям, і дала відповідь в ексклюзивному коментарі сайту 1+1:

"Перед плануванням мінівідпустки я радилася з лікарем, і нам дозволили. Якщо дитина здорова — чом би й ні? Але треба продумувати все заздалегідь, навіть найнеочікуваніші ситуації. Наприклад, пробиття колеса — у нас це трапилося в дорозі. Довелося 3 години чекати, поки полагодять машину. Треба бути готовими до цього, подумати про їжу й умови для дитини. Малеча має звикати до нормального життя одразу, а не бути "тепличною". Якщо мама буде сидіти разом з дитиною 24/7 вдома і нікуди не виїжджати, тоді буде гірше всім. Щаслива мама — щаслива вся родина", — поділилася Наталя Островська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Завдяки цьому я народила за 13 хвилин”, – Наталя Островська про партнерські пологи та труднощі грудного вигодовування (ексклюзив)

Мама та донька поселилися у Shelter Apart Hotel, де з вікна одразу відкривається краєвид на засніжені гори та ліс. Минулого року Наталя теж там відпочивала. Щоправда, того разу вона отримала невдалий досвід катання на лижах. Наталя впала з підіймача та вважала, що не буде більше кататися. Однак у цю відпустку вдалося все виправити. Хоча після вагітності, зізналася Островська, знову стати на лижі було важкувато.

"Пам'ятаєте, минулого року я впала з підіймача і сказала, що більше ніколи не стану на лижі? Наступного дня зібралась, взяла інструктора і все-таки спробувала. Думала, що забула все, але ноги пам'ятають, хоча після вагітності їм дуже важко", - поділилася ведуча в сторіс.

Також ведуча порівняла, як змінилося її життя за рік, опублікувавши фото торішньої відпустки та теперішньої.

Наталя Островська рік тому в Буковелі:

Наталя Островська у Буковелі

Наталя Островська в Буковелі з донькою:

Наталя Островська у Буковелі з донькою

Новини по темі