Наталя Островська про пологи: "Коли народжувала донечку, в цей день ППО збили всі шахеди на підльоті до Києва"

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Ведуча ТСН Наталя Островська розповіла про пологи: відео

Телеведучу Наталію Островську з донькою виписали з пологового.

Поділитися:

Днями ведуча 1+1 Марафон і ТСН Наталя Островська поділилася радісною новиною - вона вперше стала мамою. Сьогодні Наталію з новонародженою донечкою виписали з пологового будинку. Передати вітання і подарунки від колег приїхала кореспондентка ТСН Валерія Ковалінська. Влаштували для молодої матусі сюрприз також рідні й друзі. Поруч з Наталкою весь час був чоловік Богдан, і вона каже, що донька схожа саме на нього. З коханим ведуча разом вже 10 років. 

“Величезне дякую, що ви приїхали, привітали. Насправді емоції переповнюють, і дякую всім, хто підтримував, писав повідомлення, чекав цієї новини. Це була найбажаніша наша новина за останній час. Коли народжувала донечку, в цей день ППО збили всі шахеди на підльоті до Києва. Дякую! Зараз я звикаю до нового статусу мами. Мене вже з цим в прямому ефірі вітають. Всі 9 місяців донечці подобались прямі ефіри, подивимось що буде далі”, - поділилася Наталя Островська.

Наталя Островська народила - фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Островська народила донечку та показала перші світлини з пологового

У прямому ефірі марафону “Єдині новини” також привітали новоспечену матусю колеги Наталії по ТСН та Єдиному марафону — Святослав Гринчук, Євген Плінський, Ірина Прокоф'єва. Колеги намагалися дізнатися ім’я донечки Наталії, проте поки що ведуча тримає його в секреті. 

“Вітаємо тебе всією командою, з якою ти буквально до дня пологів працювала, відкладала своє право піти в декрет. Команда за тобою сумує, дуже чекаємо тебе у рідній студії, але трохи часу тобі дамо на адаптацію до статусу мами. Як тільки будеш готова - ми тебе чекаємо. А поки насолоджуйся цими днями у своєму житті. Хоча за таких складних обставин, у такий складний час, але це треба запам’ятати назавжди”, - привітали колеги-ведучі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як харчуватися під час вагітності: Наталя Островська дізналася у дієтологині в проєкті "Вагітна в ТСН"

Новини по темі