Як дізнатися чи є товар в програмі Національний кешбек: в Дії додали нову функцію

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Національний кешбек: в Дії додали нову функцію
Freepik

Отримати гроші від держави стало ще простіше: нове оновлення додатку Дія допоможе дізнатися, які товари беруть участь в програмі національного кешбеку

Поділитися:

З кожним днем купувати українське стає ще вигідніше, завдяки програмі національного кешбеку, яка вже доступна в додатку Дія. Тепер покупці можуть повернути на свої картки 10% від оплаченої суми за кожен товар українського виробництва. Для цього вам потрібен лише смартфон, банківська картка та додаток Дія.

Серед останніх оновлень програми національного кешбеку — у програмі Дія з'явився сканер кодів товарів, які беруть участь у програмі. Просканувавши телефоном код товару, можна дізнатися чи вдасться отримати за цей продукт 10% кешбеку. Детальніше про це розповіли в сюжеті ТСН.

Як відомо, програма національного кешбеку дозволяє покупцям отримати 10% від суми товару на спеціальну картку, за умови покупки саме українських товарів. Раніше, для того, щоб дізнатися чи товар бере участь у програмі, потрібно було відкривати сайт та шукати назву продукту в численному переліку інших товарів. 

Проте зараз достатньо лише просканувати його код за допомогою смартфона в додатку Дія. Після цього програма одразу повідомить чи нараховується кешбек за цей товар. До речі, якщо з будь-яких причин ви не можете скористатися смартфоном — торгові мережі почали друкувати відповідні цінники з підписом національного кешбеку.

Національний кешбек
Скриншот/ТСН

Бета-тестування програми вже завершено і відтепер система працює повноцінно. У Міністерстві фінансів повідомили, що на сьогодні програму підтримують 14 українських виробників, а це майже 260 000 товарів. За весь час існування програми українці вже отримали кешбек на суму близько 90 млн грн.

Кошти за закупівлю українських товарів нараховуються на спеціальну картку національного кешбеку, яку можна відкрити в одному з банків. Потрібно приєднати картку для виплат у додатку Дія та обрати картки з яких оплачуватимуться товари й підключити їх до програми.

Щомісяця можна накопичувати до 3 000 грн і витрачати їх на оплату комунальних платежів, транспортні та медичні послуги, військові облігації та донати тощо. Також нагадаємо, що готівку з картки національного кешбеку знімати не можна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Національний кешбек: які саме товари беруть участь у програмі та як повернути на карту 10% від їх вартості

Новини по темі