Неймовірна згуртованість: як українці допомагають розбитому ракетою Охматдиту

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Неймовірна згуртованість: як українці допомагають розбитому ракетою Охматдиту - відео

Розбирають завали і весь день несуть воду: як українці допомагають розбитому ракетою Охматдиту

Поділитися:

Українці вкотре продемонструвала приголомшливу згуртованість на тлі величезної трагедії.

Кияни весь день допомагають розбирати завали і не припиняють приносити воду та іншу допомогу до зруйнованої російською ракетою будівлі дитячої лікарні Охматдит, повідомляється в сюжеті ТСН, який виходить у будні о 19:30 на YouTube та в марафоні новин.

План Путіна роз'єднати та залякати українців провалився – тисячі простих українців та бізнес не припиняючи підвозить продукти, речі та воду до місця трагедії.

Кореспонденти ТСН наголосили, що не потрібно приносити продукти харчування, бо вони швидко псуються на спеці, але воду нести все ще можна.

Вівторок, 9 липня, оголошено Днем жалоби у столиці у зв'язку з терористичною атакою Росії на цивільні об'єкти Києва. Цього дня буде приспущено прапори на всіх комунальних спорудах міста. Також рекомендується опустити державні прапори на будинках державної та приватної форм власності.

У понеділок, 8 липня країна-агресор Росія вдарила по одному з приміщень дитячого медичного закладу Києва. На даний момент відомо про 22 загиблих жителів столиці в результаті ракетної атаки Росії.

У соцмережах Соломія Вітвіцька, Неля Шовкопляс, Катя Осадча, Наталія Мосейчук та інші відомі українці з болем та злістю відреагували на удар РФ по дитячій лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко вийшла в ефір з епіцентру подій біля Охматдиту

 

Новини по темі