Президент нагородив журналіста і операторів ТСН орденом «За заслуги» ІІІ ступеня

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Наталя Нагорна та оператори Михайло Путята і Сергій Кисельов отримали відзнаку від президента.

Поділитися:

Вони були серед журналістів, з якими зустрівся президент, щоб привітати із професійним святом. Глава української держави вручив нагороди представникам ЗМІ за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної журналістики, багаторічну сумлінну працю і високу професійну майстерність.

Також президент подякував представникам ЗМІ, які «пліч-о-пліч з українськими воїнами дуже ефективно ведуть війну із захисту українського інформаційного суверенітету, територіальної цілісності і правди, та справжньої української незалежності»Зокрема, він відзначив воєнних журналістів, які готують репортажі про ситуацію на фронті.

На зустрічі з президентом військовий кореспондент Наталя Нагорна, яка стала першою жінкою в редакції ТСН, яка поїхала в зону проведення антитерористичної операції на Сході країни наголосила, що за її нагородою стоїть значна робота всієї редакції:

«Це орден «за заслуги», але ці заслуги не лише мої. Це титанічна праця великої кількості людей, яких зазвичай не бачать у кадрі – це мужні оператори, сміливі водії, мудрі редактори, надійні колеги, творчі режисери і ще багато тих, хто залишається непоміченим. Ми разом робимо сюжети, які перестали бути для нас просто сюжетами. Це долі людей – загиблі солдати, їхні заплакані вдови та матері, їхні осиротіли діти, це зниклі без вісті та полонені, це люди, що втратили дім та рідних у війні. Поруч із нашими «заслугами», нажаль, дуже багато  горя простих людей. Орден – це нагадування, що нам не можна зупинятись».

Хочу вам побажати стати президентом незалежної України, який закінчить війну. Моя мрія зняти сюжет про перемогу найближчим часом, - додала  Наталя.

Крім того, за словами Петра Порошенка, журналістика в Україні насправді стала четвертою владою, а серед заслуг журналістів – ініціатива із повернення української мови в український медіа-простір.

Новини по темі