Приборкувачка драконів заговорить голосом ведучої ТСН

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Лідія Таран озвучила мультик

Лідія Таран озвучила головну героїню пригодницького мультфільму.

Поділитися:

Популярна українська телеведуча Лідія Таран озвучила героїню нової довгоочікуваної серії пригодницького мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ». Про це ведуча ТСН, куратор благодійного проекту Здійсни мрію, Лідія Таран розповіла на своїй сторінці у Facebook.

«Привіт, мене звати Ґрізельда. Так-так, я озвучуватиму героїню улюбленого дитячого мультику «Як приборкати дракона-3: Прихований світ».

Зовсім скоро буду боротись за все хороше проти всього злого.

Дякую команді Universal Pictures Україна за таку можливість, ви справжні Чарівники. Тепер чекаємо прем‘єру!» - повідомила Лідія Таран.

Крім цього, телеведуча написала в соцмережі, що вона погодилась озвучувати завойовницю, яка намагається приборкати дракона, заради здійснення мрії підопічної свого благодійного проекту. Якої саме – Лідія поки тримає інтригу.

«І все це заради мрії однієї підопічної проекту Здійсни Мрію. Що це за мрія? Дізнаєтеся все зовсім скоро!», - заінтригувала Таран.

У довгоочікуваному продовженні одного з найулюбленіших мультиків дітей  «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» - пригоди давніх друзів – Гикавки та Беззубика. Селищу, де дракони та вікінги живуть у мирі та спокої, загрожує жорстокий ворог. Щоб захистити свій дім, хоробрий правитель Гикавка та його вірний дракон вирушають у подорож до прихованого міфічного світу.

Згідно з соціологічним дослідженням Про що мріють діти, проведеним благодійним фондом Ти не один спільно з UMG, 15% дітей мріють, коли дивляться мультфільми. 95% з них мріють мати суперсилу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідія Таран вразила чудовою розтяжкою (фото)

Зазначимо, що світова прем'єра стрічки відбудеться 21 лютого 2019 року. Тож дивіться мультики зі своїми дітьми і разом знаходьте мрії!

Новини по темі