Про що розповів Нік Вуйчич в ексклюзивному інтерв’ю Соломії Вітвіцькій

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Про що розповів  Нік Вуйчич  в ексклюзивному інтерв’ю Соломії Вітвіцькій
1plus1.ua

Ведуча ТСН, куратор проекту «Переможці» Соломія Вітвіцька записала з Ніком велике інтерв’ю.

Поділитися:

Неперевершений Нік ВуйчичНік Вуйчич: З Богом можливо все, лідер громадської організації «Життя без кінцівок», вдруге завітав до Києва в рамках свого туру по Європі на зустріч-лекцію для тисяч українців, які чекали його у Палаці Спорту, з-поміж яких було багато людей і дітей з протезами та на інвалідних візках.

Ведуча ТСН, куратор проекту «Переможці» Соломія Вітвіцька записала з Ніком велике інтерв’ю, подарувала дизайнерську вишиванку для Канае, дружини Ніка та презентувала благодійний номер журналу «VIVA! Переможці» англійською мовою.

Нік Вуйчич розповів про свою історію життя, про своїх рідних та близьких, про те, як він став успішним, як подолав розчарування, що за мету він ставить перед собою, як важливо знаходити в собі сили та змінювати життя на краще, як важливо мати надію та берегти родину – відповіді на ці запитання дивіться у відео.

У зйомках взяли участь Сергій Шовковий і Олександр Чалапчій – герої АТО з проекту «Переможці», присвяченому тим, хто на війні втратив кінцівки, але не втратив жаги до життя.

Організатором візиту Ніка в Україну цього разу стала комунікаційна агенція – Key Strategy.

Новини по темі