Проект Музей новин потрапив у шорт-лист European Excellence Awards 2017

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Проект Музей новин потрапив у шорт-лист European Excellence Awards 2017

1+1 медіа стали фіналістами найпрестижнішої європейської премії у сфері зв’язків із громадськістю та корпоративних комунікацій.

Поділитися:

Другий рік поспіль проекти 1+1 медіа стають фіналістами престижної європейської премії.

Перший та найбільш інноваційний в Україні Музей новин, приурочений до 20-річчя програми ТСН, увійшов у шорт-лист European Excellence Awards 2017. 

Масштабний культурно-освітній проект Музей новин став найпопулярнішою музейною подією в історії України. Його експозиція складалася із 10 залів з інтерактивними зонами. Проект розповів про те, як створюються новини, як вони впливають на життя своїх героїв і суспільства загалом, розкрив таємниці рейтингів, презентував унікальні експонати часів здобуття незалежності, а також представив 100 головних новин України за останніх 25 років. Музей Новин показав сучасну історію очима ТСН та створив для телебачення новий підхід до безпосереднього спілкування із глядачами.

За час роботи виставки відвідувачами Музею Новин ТСН стали близько 100 тисяч людей.

"Уже другий рік ми проходимо у фінал цієї премії, і для нас це велика гордість, робити проекти, якими захоплюються не тільки в Україні, але й які сприймаються на такому поважному рівні. Музей Новин дуже важливий проект для нас, після якого, колеги з інших медіа груп казали, що єдиний недолік проекту – те, що тепер новини асоціюються виключно з ТСН. Тобто завдання виконали?" – коментує Світлана Павелецька, PR-директор 1+1 медіа. 

"Успіх Музею новин у дивовижному поєднанні команд, які над ним працювали. Проект створювали новинарі й музейні куратори, репортери та декоратори, журналісти та дизайнери, піарники та історики, соціологи та зірки шоу-бізнесу, VR-фахівці й представники державних інституцій. Саме їх синергія привела до того, що Музей новин не тільки став найпопулярнішою виставкою незалежної України, але і потрапив в шорт-листи найпрестижніших світових премій." - коментує Ярослава Гресь, керівничий партнер GresTodorchukPR.

За першість у конкурсі проект 1+1 медіа змагатиметься з Miratech, Hope for Mundial Association, KPMG Poland, The Employers of The Republic of Poland. Переможці European Excellence Awards 2017 будуть оголошені 30 листопада на церемонії нагородження у Гамбурзі.

Новини по темі