Росія випустила 122 ракети по Україні: наслідки масованої атаки

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Масована ракетна атака по Україні 29 грудня: подробиці

Ранок в Україні розпочався з чергового російського обстрілу: подробиці.

Поділитися:

Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Сумщина й інші наші міста весь ранок провели в умовах ракетного терору з боку росії. Є постраждалі та загиблі. Уламки ракет та шахедів пошкодили пологовий будинок, навчальні заклади, торговельний центр, багатоповерхівки та приватні будинки, комерційний склад та паркувальний майданчик. Подробиці розповіли в марафоні новин, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що ми знаємо про ATACMS: американські ракети, які вже допомагають ЗСУ нищити ворога

Повітряні сили України повідомили про знищення 114 зі 158 повітряних цілей. З них 122 — ракети, 36 — дрони. За даними МВС, в Україні зафіксовано загалом 12 загиблих та понад 75 поранених внаслідок ракетної атаки ворога. Рятувальні служби працюють, тому дані щодо постраждалих можуть змінюватися.

У Києві є постраждалі внаслідок падіння уламків у Святошинському і Подільському районах: палає житлова багатоповерхівка і склади, де з-під завалів намагаються визволити людей. За останніми даними, внаслідок ракетної атаки у столиці постраждали 23 людини. 20 із них – госпіталізували, одна — загинула.

Росіяни масовано атакували ракетами Запоріжжя. Одна з ракет знищила будинок. Відомо про двох загиблих та десяток поранених жителів міста.

В Одесі уламки повітряних цілей потрапили по цивільній інфраструктурі. В 16-поверховому будинку зайнялася пожежа. Рятувальники працюють на місці. Відомо про двох загиблих і 15 поранених. Серед них — двоє дітей.

У Дніпрі внаслідок російського обстрілу постраждали ТРЦ та пологовий будинок. Наразі відомо про 5 загиблих та 20 поранених.

У Львові внаслідок атаки ракет і дронів є руйнування, один загиблий та вісім поранених людей. Пошкоджені 10 будинків, школа.

Новини по темі