Постраждали 15 областей: що відомо про масовану російську атаку по Україні 26 серпня

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Російська масована атака 26 серпня: що відомо про наслідки
ДСНС Одещини

Росія здійснила 26 серпня масовану комбіновану атаку, внаслідок якої постраждали 15 областей

Поділитися:

Сьогодні, 26 серпня, Росія вкотре здійснила масовану комбіновану атаку по Україні. У деяких регіонах повітряна тривога тривала шість годин, зокрема у Києві, східних, південних та північних регіонах країни. Ворог атакував дронами та ракетами. Про це повідомили в ТСН, що виходить в марафоні новин та на YouTube.

Так, внаслідок російських обстрілів зафіксовано влучання в об'єкти критичної інфраструктури на Полтавщині, Одещині, Харківщині, Запоріжжі та інших регіонах. Відомості про поранених і загиблих оновлюються. Зокрема на Одещині було відомо про четверо потерпілих, серед яких є десятирічний хлопчик. Один поранений був на Київщині, а в Житомирі загинула жінка. Ще одну людину вбито в Луцьку, там пошкоджено багатоповерховий будинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карта повітряних тривог: дивитися онлайн

Росіяни атакували різними типами балістичних та крилатих ракет, а також дронами. В небі одночасно перебувало майже два десятки літаків стратегічної авіації, а також до 50 "шахедів". Точну кількість повітряних засобів, задіяних окупантом, Повітряні сили ще не назвали.

Як повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, загалом постраждали 15 областей. У більшості регіонів було зафіксовано вимкнення світла, навіть там, де не було влучань. За словами міністра енергетики Германа Галущенка, ситуація в енергетиці складна. 

 

15 областей постраждали сьогодні внаслідок російської масованої атаки. Ворог застосував різні види озброєння: БпЛА,...

Опубликовано Кабінет Міністрів України Понедельник, 26 августа 2024 г.

Запуски Росія здійснювала з акваторії Чорного моря, тимчасово окупованого Криму та зі своєї території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Графіки відключень світла: де шукати інформацію про свій населений пункт

 

Новини по темі