Сайту ТСН.ua виповнилося 10 років

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Сайту ТСН.ua виповнилося 10 років

ТСН.ua також є лідером серед новинарів в соціальних мережах.

Поділитися:

19 серпня проекту ТСН.ua виповнилося 10 років. Сьогодні ТСН.ua є одним з лідерів серед новинних сайтів в уанеті з щомісячною аудиторією понад 4 мільйони унікальних відвідувачів.

За десять років з моменту запуску на ТСН.ua було опубліковано майже 700 тисяч новин – 189 на добу, випущено понад 220 тисяч відео і презентовано більше 400 мультимедійних спецпроектів. Згідно з даними дослідницької платформи Gemius, зараз сайт відвідує близько 600 тисяч унікальних користувачів на добу при 1,5 мільйонах переглядів сторінок.

З 2014 року проект очолює Катерина Коберник, а шеф-редактором сайту є Костянтин Войтенко.

«Ми пишаємося тим, що за ці роки сайт став не просто одним з головних новинарів країни, а й лідером в питанні інновацій. Завдяки новим технологічним і контентним рішенням аудиторія сайту постійно зростає, і ми точно не плануємо зупинятися. Ми вдячні нашим постійним та новим читачам за те, що залишаєтеся з нами, а рекламодавцям – за довіру і готовність йти на експерименти. Уже восени ми представимо нові проекти, які, сподіваємося, сподобаються нашій аудиторії», - розповідає Катерина Коберник.

Зазначимо, ТСН.ua також є лідером серед новинарів в соціальних мережах. Сторінка сайту в Facebook налічує більше 1 мільйона передплатників, а в Twitter – 849 тисяч. Більше 60% користувачів читають сайт з мобільних пристроїв.

Новини по темі