Соломія Вітвіцька оновила гардероб і змінила стиль (фото)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька оновила гардероб і змінила стиль (фото)

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька проміняла романтичний стиль на стриману класику.

Поділитися:

Зірка ТСН і куратор мультимедійного проекту «Переможці» Соломія Вітвіцька змінила імідж. Раніше ведуча надавала перевагу романтичним легким сукням-міді з ніжними принтами. Зараз же модниця обирає стриманий одяг, який доповнює трендовими аксесуарами.

Свої найстильніші вбрання ведуча продемонструвала на відкритті 39-го Українського тижня модиУ чому зірки 1+1 прийшли на відкриття Ukrainian Fashion Week, де з’явилася разом з колегами Катериною Осадчою і Валентиною Хамайко. Знімки модних образів Соломія опублікувала на своїй сторінці в Instagram. 

На Ukrainian Fashion Week, головній події у світі української моди, ведуча ТСН вразила яскравими вбраннями простого крою, трендовим костюмом-піжамою. 

Свої стильні образи Вітвіцька вдало доповнила аксесуарами.

Усі вбрання, які зірка 1+1 обрала для світської події, були з колекцій українських дизайнерів.

Свою любов до продукції вітчизняного виробника ведуча ТСН також продемонструвала на маркеті українських модельєрів. Вітвіцька опублікувала знімки зі своїми новими придбаннями та закликала всіх обирати українське.

Модні події не відволікають Соломію Вітвіцьку від роботи над проектом «Переможці». Нещодавно зірка 1+1 разом з героями проекту та Марією Бурмакою представили «Переможці» у Хмельницькому.

Ведуча програми Світське життя Катерина Осадча постійно стежить за модними трендами та останніми тенденціями у світі моди. Дивіться, якими образами вражала зірка телеканалу 1+1 на шоу «Голос. Діти»

Новини по темі