Соломія Вітвіцька презентує виставку Переможці у Тернополі

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Переможці у Тернополі: У файному місті Соломія Вітвіцька презентує виставку
1plus1.ua

Проект розповідає історії бійців АТО та волонтерки, що втратили частини тіла в ході бойових дійна сході України, але не втратили сили духу.

Поділитися:

Цієї суботи, 27 серпня, у Тернополі розпочинається показ мультимедійного соціального проекту ПереможціСоломія Вітвіцька, Антоніна Матвієнко та герої АТО презентували проект Переможці у Черкасах. Впродовж місяця виставка експонуватиметься у музеї ретро-автомобілів Ретро-кортеж.

Урочисте відкриття проекту відбудеться о 12.00.Його проведе куратор проекту, ведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька заучасті героїв проекту Юрія Весельського, Вячеслава Буйновського, Анатолія Фатєєва, Назара Барилко, Влада Кузнєцова, Василя Пелиша та Оксани Нежальської.

На презентацію також  завітають партнери проекту хірург Ростислав Валіхновський разом з Андрієм Кононюком – бійцем АТО, якому  після тяжкого поранення в рамках  проекту Переможці відомий медик провів реконструктивні операці, власник та директор туристичної компанії Феєрія Ігор Захаренко, волонтерка Ганна Гвоздяр, а також відома тернопільчанка, директор міжнародної мережі ТСН Юлія Соцька.

Як Джамала, Осадча та Вітвіцька святкували День Незалежності України (фото)Для гостей заходу заспівають солістка гурту Українські барви Оксана Стебельська та співачка зі Львова Оксана Муха. У місто Тернопіль проект Переможців запросили місцеві підприємці і меценати Тарас та Ірина Демкури.

Виставка відбудеться  за підтримки Центру національно-патріотичного виховання Підкова, ТВЦ Атріум, об’єднання Території особистого розвитку та музею старожитніх автомобілів Ретро-кортеж.

Організатори радо доєдналися до благодійних ініціатив проекту, зокрема у напрямку розвитку спортивного протезування. Під час відкриття виставки сертифікат на встановлення спортивного протезу за фінансової підтримки організаторів буде вручено бійцю АТО з тернопільщини.

Разом ми зможемо зробити все, щоб наші герої, які живуть з протезами, почували себе рівноправними і самодостатніми громадянами. Сучасні технології дозволяють таким людям жити повним життям,працювати, займатися спортом і відчувати себе рівними. Вони заслуговують на гідне ставлення, - зазначив ТарасДемкура.

Переможці – це фотоекспозиція відомого українського фотографа Олександра Мордерера та арт-директора Тетяни Рубльової, відеоарт, серія сюжетів ТСН від Соломії Вітвіцької, а також спеціальний благодійний випускжурналу VIVA! Переможці.

Проект розповідає 18 дивовижних історій бійців АТО та волонтерки, що втратили частини тіла в ході бойових дійна сході України, але невтратили мужності та сили духу.

Переможці також ставлять за мету розвиток сучасного протезування в країні. Гроші, зібрані від продажу благодійного номера VIVA! передаються, зокрема, на навчання українських протезистів.

За підтримки партнера проекту, фонду SaveLivesTogether перша група українських спеціалістів з різних міст вже пройшлати жневийнавчальний курс на базі реабілітаційно-протезного центру у місті Гамільтон в Канаді.

Наразі на навчання організоване Канадсько-Українським Фондом Міжнародної Підтримки, формується наступа група лікарів. Крім того, проект направлений на вирішення питань безбар'єрності українських міст, зміну суспільної думки щодо людей з інвалідністю та створення повноцінних умов їх життя.

Фотовиставка триватиме у Тернополі до 27 вересня. Наступним Переможців зустріне Хмельницький.

Фонд SaveLivesTogether запрошуєвсіх охочих приєднуватися та допомагати в розвитку сучасного протезування в Україні. Зробити свій доброчинний внесок можна з будь-якої точки світу.

Нагадаємо, що нещодавно Соломія Вітвіцька подарувала свою весільну сукню музею НСК Олімпійський.

Новини по темі