Соломія Вітвіцька зізналася, коли буде поповнення в її молодій сім'ї

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька розповіла подробиці свого сімейного життя
1plus1.ua

Ведуча 1+1 та її чоловік відзначають третю річницю подружнього життя.

Поділитися:

Ведуча ТСН Соломія ВітвіцькаСоломія Вітвіцька отримала нагороду «Жінка третього тисячоліття» та її чоловік кліпмейкер Влад Кочатков сьогодні, 15 листопада, відзначають річницю свого весілля. Три роки тому зірка 1+1 вийшла заміж за талановитого режисера.

Соломія Вітвіцька дала tsn.ua ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, як змінилося її життя після заміжжя і хто першим залагоджує конфлікти у родині.

СІМЕЙНЕ ЖИТТЯ

"Я розділяю життя так – до зустрічі з Владом та після зустрічі з Владом.  Я познайомилася з людиною, з якою через рік одружилася і збираюся зістарітися.

Я немов «переключилася» на нову програму світосприйняття. Із такої вольової, незалежної, суверенної я стала покірною, терпимою, лояльною.

У мене з'явився чоловік, який вирішує всі мої проблеми.

Наскільки я взагалі повітряна, легка, романтична, замріяна, настільки Влад прагматичний, продуманий. Він розуміє, що, для чого, куди і як. Ми дуже різні. Я вірю в те, що протилежності притягуються," – розповіла Соломія Вітвіцька.

ХТО ЗАЛАГОДЖУЄ КОНФЛІКТИ

"Кожен конфлікт виникає через те, що інша людина на нього відповідає. Я намагаюся не втягуватися у конфлікти. У пориві злості і агресії можна наговорити багато зайвого. Дуже цього треба уникати. Насправді це така межа, яка може стосунки просто завести в глухий кут.

Завжди варто пам'ятати, що конфлікт – це лише момент, а далі – 20 років щасливого життя. 

У нас після інтерв'ю бувають конфлікти. Я не знаю причини. Чи це якісь вроки, чи чиїсь думки. Я неодноразово помічала це," – каже Соломія Вітвіцька.

ПОПОВНЕННЯ В СІМ'Ї

"Як Бог дасть. Ми не плануємо, але не проти. В нас невдовзі буде своє житло, думаю, для цього щастя з'явиться ще більше аргументів," – зізналася Соломія Вітвіцька.

Нагадаємо, що нещодавно Соломія Вітвіцька зізналася, чому чоловік двічі пропонував їй одружитися.

Новини по темі