Соломія Вітвіцька чекає на гостей виставки «Переможці»

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Цими вихідними у залі Ballpark НСК «Олімпійський» проводилися екскурсії фотовиставкою.

Поділитися:

Гостей зустрічала куратор проекту Соломія Вітвіцька. Виставка «Переможці», яка стартувала 20 квітня у залі Ballpark НСК «Олімпійський», зібрала вже близько 2000 гостей. Проект присвячено ветеранам АТО, які втратили кінцівки під час бойових дій на сході країни, але не втратили сили духу та жаги до життя, які тренуються і надихають інших не здаватися, а також славним паралімпійцям України. Виставка представляє фото на величезних конструкціях понад 3 м заввишки на 1300 м2 виставкової площі – це 15 натхненних історій про мужність та перемоги над собою, над болем, над обставинами. Ідея цих фото  – зробити акцент на силі та красі м’язів і тіл наших героїв, на їхній боротьбі за вільний рух і життя.

22 і 23 квітня усі відвідувачі виставки змогли  не просто побачити світлини, а й дізнатися цікаві факти з життя українських супергероїв, почути історії створення фоторобіт і навіть узяти автограф у головних героїв. Два дні на фотовиставці команда проекту проводила  екскурсії, зокрема, гостей зустрічали куратор проекту та ведуча ТСН Соломія Вітвіцька та волонтерка Центрального військового шпиталю і менеджер проекту з міжнародної співпраці Анна Гвоздяр.

«Надзвичайно люблю розповідати про кожного з наших ПЕРЕМОЖЦІВ! Дякую всім, хто прийшов учора на екскурсію, за можливість знов і знов говорити про НИХ!» - прокоментувала ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька.

Гості фотовиставки дізналися багато залаштункових зворушливих моментів з підготовки і роботи проекту, почули історії хлопців, дізналися про випробування, через які вони мусили пройти, про їхню внутрішню силу йти вперед, не здаватися та досягати нових перемог у мирному житті.

Експозицію вже відвідали кінорежисер Любомир Левицький, київський протезист Олександр Стеценко, громадський діяч Олесь Доній, співачка Аня Добриднєва, друг проекту Андрій Погребняк та інші відомі особистості.

Головними ж гостями екскурсій вихідних стали герої проекту Вадим Свириденко та Влад Кузнецов. Вони поділилися з відвідувачами своїми спогадами про АТО, розказали, які були їхні перші думки  після ампутацій, про внутрішню мотивацію та віру в майбутнє, а також перші кроки назустріч новому повноцінному життю.

Нагадаємо, що виставка працює з 11:00 до 21:00 до 30 квітня у залі Ballpark НСК «Олімпійський».

«Переможці» здобули перемогу на війні, у спорті, в житті, перемогли себе. Вони готові поділитися з усіма своїм героїчним духом та неймовірною енергією, завдяки чому неможливе стає реальністю!

Новини по темі