Соломія Вітвіцька провела день із Ніком Вуйчичем

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Ведуча оголосила виступ Ніка Вуйчича на Хрещитку з трансляцією на 24 країни.

Поділитися:

17 вересня, у неділю, неперевершений Нік Вуйчич, легендарний оратор, письменник, мільйонер, меценат, лідер громадської організації «Життя без кінцівок», втретє завітав до Києва на безкоштовну благодійну зустріч-лекцію на прохання багатьох людей з усіх куточків України.  Цього разу виступ був організований із величезним розмахом на Хрещатику на Святі Дня подяки з нагоди 500-річчя Реформації. Просто неба стояли і слухали Ніка понад 500 000 українців, зокрема, ветерани АТО з протезами і на візках. А мільйони людей по всьому світу у 24 країнах дивилися пряму трансляцію з Києва, перекладену на 9 мов. Людей у центрі міста було стільки, що натовп простягався аж до Європейської площі, і вздовж вулиці були встановлені величезні екрани, а навколо поруч глядачі, які не вміщувалися на клумбах і дорогах, - виходили групами навіть на дахи будинків і балкони. Дух захоплювало.

Соломія Вітвіцька зробила разом із Ніком пам’ятне яскраве селфі просто зі сцени у Facebook та Instagram. Півмільйона гостей виступу передали привіт вагітній дружині Ніка і вигукнули із Соломією Вітвіцькою для трансляції «Привіт, Канае»!

Захоплюючий виступ Нік присвятив темі віри, надії, прощення, здійсненню мрій. Він сказав: «Я люблю Україну. Нехай Україна буде взiрцем принципів та цінностей для всього свiту. Нехай Бог благословить вашу країну, владу, мас-медіа i всі разом ми зможемо зробити Україну сильною».

Окреме слово видатний спікер сказав про подолання насильства у суспільстві, зокрема, про булінг у школах і розповів про свій досвід у дитинстві. Він привітав усіх нас, що ми маємо значний результат, і було прийнято реформу про інклюзивність шкіл, і разом зі звичайними дітьми у нас можуть навчатися в класах і діти з інвалідністю. Рівність прав – це важливо, адже кожна людина – незважаючи ні на що, є цінністю. Нік багато говорив до молоді, яка і є майбутнім щасливішої України. 

Багато людей живуть у страху. Страх того, що люди подумають. Страх того, що я ніколи не буду щасливим. Я хочу звернутись до вас, молодь! Вам не потрібно прикладати зусиль, щоб бути крутими. Дівчата, вам не потрібно постійно намагатися бути найгарнішими. Ви прекрасні такі, які ви є.

Соломія Вітвіцька з командою провела з Ніком Вуйчичем день, готується і буде показане спеціальне відео залаштунків та унікального спілкування. Стежте за анонсами!

Наступного дня Нік завітав у гості до ранкового ефіру Сніданку з 1+1 і провів майже цілу годину у компанії з Людмилою Барбір і Русланом Сенічкіним.

Організатором візиту Ніка в Україну цього разу знову стала комунікаційна агенція «Ключові стратегії» з очільницею Яною Кучеренко. Особливим партнером всієї програми візиту людини-легенди став телеканал 1+1 і соціально-мультимедійний проект «Переможці», присвячений героям АТО, які втратили частини тіла у війні, але не втратили сили духу, надихають інших не здаватися, а також паралімпійським спортсменам. Нікові подарували журнал англійською мовою VIVA!Переможці2, де опубліковане його ексклюзивне інтерв’ю. Нік познайомився з чудовою родиною Віктором та Ольгою Кардаш, ветераном на двох протезах ніг Анатолієм Фатєєвим, параспортсменом Славою Кулаковським. На виступ Вуйчича приїхали багато військових психологів, реабілітологів, волонтерів, пацієнтів госпіталей.

На ТСН.ua можна передивитися онлайн-трансляцію виступу. 

На офіційній прес-конференції Ніка Вуйчича відбулася відеопрезентація проекту «Переможці», і вдалося розповісти про оновлені цілі проекту, зокрема, про важливість зміни ставлення у суспільстві до людей з інвалідністю і про організацію доступності, встановлення пандусів у містах; про необхідність психологічної реабілітації та спорту для ветеранів, які повертаються до мирного життя. Нік із дружиною Канае очікують на народження маленьких дівчат, і дізнавшись про це вдова героя України Лілія Цимбал підготувала і передала спеціальний подарунок - розмальовані бейбіки із зображенням красунь у віночках.              

Нік подарував потужне натхнення, і багатьом його слово допоможе знайти жагу до життя і любов.

У межах свого візиту Нік також традиційно зустрічався з політиками, громадськими діячами та бізнесменами.

Контакти та співпраця з Ніком Вуйчичем та його командою будуть тривати і надалі. Ми будемо чекати Ніка в Україні знову, як він обіцяв - разом з усією родиною, - через два-три роки. Щиро дякуємо йому за натхнення!

Нік Вуйчич з'явився на світ без кінцівок, але це не стало для нього перешкодою. Він спритно орудує клавіатурою комп'ютера, грає в футбол, плаває, займається серфінгом, стрибає з парашута. Всі вважають його унікальною і сильною особистістю, своїм прикладом мужності він надихає людей по всьому світу. За його сторінкою в Facebook стежать понад 8 мільйонів чоловік. Коли в 2012 році Нік одружився, весь світ обговорював цю подію, а народження здорових дітей повалило остаточно в шок громадськість. Нік Вуйчич подолав депресію і думки про суїцид, тепер він виступає з трибуни парламентів з серйозним посланням, зустрічається з людьми з інвалідністю, з президентами різних країн. При цьому Нік любить жартувати, залишається простою і відкритою людиною, який повірив, що все можливо, якщо вірити.

Нік Вуйчич керує благодійною організацією «Життя без кінцівок»; близько 250 разів на рік виступає зі сцени, написав кілька книг, які миттєво стали бестселерами: «Життя без кордонів», «Нестримний», «Будь сильним», «Безмежність»; знімається в кіно, стає героєм відомих ток-шоу, виховує двох синів, чекає на народження дівчат-двійнят. Нік мільйонер і відомий оратор. Він упевнений, що він той, хто він є, тільки завдяки вірі в Бога.

 

Новини по темі