Таран і Падалко влаштували незабутній відпочинок дітям із лікарень та притулку

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Таран і Падалко влаштували незабутній відпочинок дітям із лікарень та притулку
1plus1.ua

Ведучі ТСН запросили діток на прем’єру мультфільму «Тачки 3».

Поділитися:

Днями в одному з кінотеатрів Києва відбувся благодійний показ нового анімаційного фільму «Тачки 3» для діток із лікарень та притулку. Такі діти особливо потребують нашої уваги: вони майже ніколи не бувають у кінотеатрі, хтось пересувається на візку, когось треба спеціально привозити і супроводжувати. Про кожну подорож і подію такі діти мріють, а ми, як ви знаєте, здійснюємо мрії! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко знову стала репортером спортивних новин

Показ відвідали майже 50 дітей різного віку з реабілітаційного центру «Шанс», благодійної організації «Місто щасливих дітей» та громадської організації «У дитячих долонях».

Маленькі гості отримали подарунки, скуштували поп-корн та зробили селфі з улюбленими зірками. Дехто побував у кінотеатрі вперше, бо щоб вивезти хворих діток на таку прогулянку, потрібно чимало зусиль. Постійні процедури, медичні огляди, погане самопочуття, у когось навіть відсутність батьківської турботи – все це заважає повноцінному дитинству. Тому для цих дітей така важлива наша увага.

Цей мультик ще й про те, що настрій може набагато більше допомогти лікуванню, ніж іноді самі ліки. Дуже рада, що сьогодні ці дітки отримали порцію гарного настрою та приємних вражень, - прокоментувала ведуча ТСН Марічка Падалко.

Глядачів на місці зустрічали кураторка проекту «Здійсни мрію» Лідія Таран, котра постійно тісно спілкується з особливими дітками, та Марічка Падалко, чий голос діти згодом чули з екрана. Марічка озвучила одну з головних героїнь мультфільму – Наталі Точняк, репортерку і знавця спортивних перегонів. Це перший і тому незабутній досвід у житті Марічки, подробицями якого вона поділилася на благодійному показі. Лідія Таран пригощала маленьких гостей чарівними цукерками «Здійсни мрію» від Львівської майстерні шоколаду. Цукерки придумав торік Богдан Нестеренко, який досі мусить жити в «Охматдиті» на гемодіалізі, - у хлопця не працюють нирки. Але він щасливий, що в Україні продається смачна цукерка, створена за його ескізом, яка допомагає збирати кошти на лікування дітей.

Телезірки також вручили дітям брендовані подарунки від «Mattel» (збільшені моделі машинок улюблених героїв «Тачок 3», які можна збирати у власну велику колекцію, та  книжки і блокноти із улюбленими Тачками), поспілкувалися з кожним та влаштували велику фотосесію. Подарунків було так багато, що волонтерам і батькам не вистачало рук, щоб усе втримати, а ще ж треба було взяти з собою поп-корн та солодощі для смачнішого перегляду!

Висловлюємо подяку за організацію свята кінотеатру «Оскар», компанії B&H Film Distribution Company, офіційному дистриб’ютору фільмів студії  Дісней в Україні, та «Mattel», що надала велику кількість іграшок.

Новини по темі