Таран, Мосейчук і Вітвіцька розповіли, де проведуть відпустку

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Телевізійна Служба Новин вирушила на відпочинок.

Поділитися:

У літню відпустку вирушили ранкові, денні та нічні випуски, а також ТСН-Тиждень. Ведучі вечірніх випусків будуть працювати та все ж збираються знайти час на засмагу.

Лідія Таран, яка днями з'явилася в ефірі  в новому образіЛідія Таран з'явилася в ефірі ТСН у новому образі (відео), зізналася, що поїде у Литву, а ось Наталія Мосейчук залишається в Україні.

«На вихідні ми виїжджаємо у бік Конча-Заспи. Ми там знайшли, як мій син, каже «ничку». Річка з проточною водою, чистий пляж, сімейний відпочинок. Я цілком задоволена, що така «ничка» у нас є», - розповіла Наталія Мосейчук.

Ведуча випусків ТСН о 16:45 Соломія Вітвіцька вже повним ходом планує подорож. Відпочивати поїде зі своїм чоловіком Владом Кочатковим, який працює режисером на Сніданку. Вихідний. Саме він працював над кумедним роликом за участю Русла Сенічкіна і Людмили БарбірРолик присвячений останньому ефіру Сніданку з 1+1 набрав більше 30 тисяч переглядів.

«Ми плануємо сьогодні відкрити для себе таку країну, як Хорватія. Ми там ще не були», - зізналася Соломія.

Літна відпустка новин – планова. ТСН о 19:30 залишиться в ефірі.

Першою з відпочинку повернеться Соломія Вітвіцька. Випуски о 16:45 виходитимуть з 8 серпня. 

ТСН. Ранок і ТСН о 12:00 повернуться на екрани з 12 серпня. Довше за всіх відпочиватиме ТСН. Тиждень. Перший ефір у новому сезоні запланований на 21 серпня.

Новини по темі