Тіна Кароль зустрілася з дівчинкою Ізабеллою з Охматдиту

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Тіна Кароль здійснила мрію дитини
Грандіозний проект "Здійсни мрію" стартував

Маленька пацієнтка поспілкувалася зі своїм кумиром

Поділитися:

Лідія Таран допоможе втілити чарівні мрії дітей з Охматдиту«1+1 медіа» і ТСН (Телевізійна служба новин) за сприяння Всеукраїнського благодійного фонду «Крона» розпочинають грандіозний соціальний проект - «Здійсни мрію». Як справдилося заповітне бажання першої дитини?

29 квітня світ відзначав День бажань, який з'явився за ініціативи міжнародного фонду «Make a wish». У цей день до 13-річної дівчинки Ізабелли, яка живе в лікарні на гемодіалізі через серйозний діагноз (не функціонують нирки), завітала телеведуча «1+1» Лідія Таран, давній друг Охматдиту. Ізабелла розповіла Ліді про свою потаємну мрію - побачити Тіну Кароль. Ізабелла дуже любить музику, раніше вона відвідувала музичну школу, співала і виступала на сцені, і для неї Тіна - це найкращий голос на світі!

І ось цієї неділі, 15 травня, мрія Ізабелли стала реальністю - вона познайомилася зі своїм кумиром співачкою Тіною Кароль. Ця подія стала надзвичайно очікуваною і хвилюючою для дівчинки. Мрійниця дуже переживала, як все буде, думала, що скаже при зустрічі, про що вони проговорять зі співачкою, проте, навіть не помітила, як легко почала розповідати про себе, спілкуватися. Вони жартували, усміхалися, прогулюючись парком, а дорогою їм зустрілася конячка Фея. Заспівати з улюбленою зіркою Ізабелла, хоча і знала слова, не наважилася - зніяковіла. Тіна ж на цей раз співала сама і для одного, особливого слухача.

Я дуже зворушена такою довірою цієї тендітної дівчинки. Єдине, що можу сказати всім - по можливості діліться тим, що у вас є. А якщо нічого немає, то хоча б тим, що у вас точно є - це ваша усмішка. Діліться усмішкою з ближніми і з тими, хто цього потребує - сказала Тіна Кароль.

Після такого теплого знайомства, дівчата попрощалися і домовилися ще раз побачитися на прямому ефірі шоу Голос країни увечері, куди Ізабелла ненадовго приїхала з сусідкою по палаті і кращою подружкою Анжелою, і для них це був абсолютний захват, перша можливість подивитися таке шоу наживо в залі для глядачів.

Проект «Здійсни мрію» покликаний дарувати радість та реалізовувати мрії тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день - це диво.

Такі діти повинні бачити і знати цей світ, наповнений добром і усмішкою, відчувати радість, нашу любов, тепло і підтримку, а не тільки занурюватися в біль медичних процедур та сльози близьких. Проект допоможе відчути себе щасливими тих, хто найбільше цього потребує. Інформаційний партнер проекту - «Твій Малюк» ( «Твой малыш»). Історії виконання бажань зовсім скоро читайте в журналі і на сайті. Куратор проекту - Лідія Таран.

«Ці діти з нами стають сміливішими, вони стають частиною реального життя, вони виходять за стіни лікарні. І те, що Ізабелла зараз зробила цей крок на зустріч із мрією, яка до цього здавалася їй фантастичною і нереальною, - це просто щось незабутнє, що викликало у неї внутрішній тріумф, про який вона ще довго буде розповідати своїм друзям. Немає такої мрії, яку ми разом не могли б реалізувати. Йдеться лише про бажання людей допомогти. А в нашому проекті - це тільки маленький початок. Ми взяли на себе відповідальність реалізувати тисячі бажань дітей, і ми тільки встали на цей шлях. Приєднуйся до нас! І якщо нам не під силу зробити велике чудо одужання, то ми подаруємо маленьке диво щастя, яке зможуть відчути діти в своєму житті», - зазначила Лідія Таран.

Наступним планується здійснення бажання Анжели, подруги Ізабелли, яка дуже хоче хоча б раз в житті побачити море. Мрія Анжели реалізується вже цього літа: Лідія і канал «1+1» підготують міні-поїздку до Одеси в готель «Немо» з можливістю поплавати з дельфінами! Також в планах здійснення бажання маленького пацієнта Охматдиту Богдана навчитися готувати шоколадні цукерки.

Новини по темі