"Це ще не 53-й обмін. Операція триває!": представник ГУР анонсував нове звільнення українських військових з полону

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
53 обмін триває: Андрій Юсов анонсував нове звільнення українських військових з полону
instagram/zelenskyy_official

53-й обмін військовополоненими не завершено: Андрій Юсов про повернення українських воїнів та представників Азову

Поділитися:

90 оборонців України, що перебували в російському полоні, повернулись дододому. Проте 53-й обмін військовополоненими не завершено. Операція з повернення українських військових ще триває. Про це повідомив представник ГУР Андрій Юсов в ТСН, що виходить у будні на YouTube о 19:30 та в марафоні новин.

"Це ще не 53-й обмін, бо він не завершився! Операція триває. В рамках цієї операції вже повернули 90 наших захисників, але це не останні новини. Ми справді розраховуємо найближчим часом повідомити додаткову інформацію. Робота триває".

Андрій Юсов також прокоментував відсутність в обмінах представників Азову. За його словами, на жаль, є окремі підрозділи і напрямки, де робота йде особливо важко, але вона ведеться і результати вже є.

"Насамперед в тому обміні, який ще триває, ми повернули понад 50 наших захисників, які вийшли з Азовсталі і, власне, захисників Маріуполя в цілому. Що стосується кожного підрозділу, то за кожного йде боротьба. Російська пропагаданда створює певні такі жахіття, в які потім сама дуже вірить. Це ускладнює роботу, тому що, як же вони можуть йти на поступки, якщо розповідали своєму суспільству про "жахливих нацистів" і так далі.

Треба розуміти, що робота в цьому напрямку ведеться і результати вже є, вони навіть не завжди оголошуються публічно. Кожен повернутий захисник — це окрема битва і окрема перемога. З публічною складовою і розголосом треба бути дуже обачними і уважними, тому що публічність і розголос в даній ситуації — це зброя, яка може як допомогти, так і нашкодити".

Нагадаємо, 25 червня 2024 року з російського полону вдалося повернути в Україну ще 90 людей. Це воїни Нацгвардії, ВМС, армії, тероборонці, прикордонники. Серед повернутихи є ті, хто захищали Маріуполь, ЧАЕС, були на Херсонському, Донецькому, Харківському, Запорізькому та Луганському напрямках.

Обмін полоненими

Обмін полоненими

Обмін полоненими

Фото: instagram/zelenskyy_official

Новини по темі