ТСН, Сніданок з 1+1, Квартал 95 та Дмитро Комаров допомагають важкохворій дівчинці

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
ТСН, Сніданок з 1+1, Квартал 95 та Дмитро Комаров допомагають важкохворій дівчинці
1plus1.ua

Зірки каналу 1+1 долучилися до благодійного аукціону

Поділитися:

Аби допомогти зібрати кошти на лікування важкохворої 3-річної Діани Батій з Черкас, зірки каналу 1+1 долучилися до благодійного аукціону та надали ексклюзивні лоти.

У свої три роки дівчинка вже здолала нейробластому заочеревинного простору (четверта стадія). Однак у жовтні хвороба повернулася. Діана терміново потребує трансплантації кісткового мозку. Її вартість - майже 200 тисяч євро, а операцію потрібно робити негайно. Небайдужі мешканці Черкас вирішили організувати благодійний аукціон «Шанс для Діани». Зокрема, свої лоти надали Телевізійна служба новин каналу 1+1, тренер Голосу країни-8 Сергій Бабкін з дружиною Сніжаною, які передали диск і светр, а Квартал 95 - сертифікат на фотосесію з акторами студії. Також свій лот надав Сніданок з 1+1: Руслан Сенічкін - авторську книгу «Сніданки в саду», а Валентина Хамайко та Ольга Пахар - настінний годинник ручної роботи, який створили під час прямого ефіру.

Найбільша боротьба розгорнулась за лот ТСН – екскурсію по залаштунках найавторитетнішої новинної служби країни. Саме за нього вдалося виручити найбільшу суму - 13 200 гривень. Крім того, ведучий 1+1 Дмитро Комаров передав для благодійного аукціону мексиканське сомбреро з колекції Світу навиворіт, яке пішло з молотка за 13 000 гривень.

«Обов'язок кожної публічної людини - брати участь в подібних заходах особисто, приділяти цьому свій час, передавати свої речі. Дуже важливо бути в таких ситуаціях гарантом того, що це не шахрайством, це не брехня. Якщо бере участь публічна людина, то вона своєю ініціативою відповідає за те, що ця історія правдива», - коментує Дмитро Комаров. -Діано, привіт тобі! Ми всі переживаємо за тебе і чекаємо, коли ти одужаєш».

Всього на аукціоні вдалося зібрати 197 тисяч гривень. Ще 33 тисячі перевели на карту батьків небайдужі люди. Однак за 2 місяці потрібно зібрати ще значну суму. Якщо ви можете допомогти коштами, публікуємо реквізити для переказу грошей:

ПриватБанк: 5168 7573 3517 2963

Одержувач: Батій Ольга Олександрівна (мама Діани)

Номер мами для зв'язку 063 697 72 24

Новини по темі