ТСН. Тиждень йде у літню відпустку

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
ТСН. Тиждень йде у відпустку

Проект повернеться на екрани через місяць.

Поділитися:

Вчора, 15 липня, в ефір каналу 1+1 вийшов заключний випуск сезону інформаційно-аналітичної програми ТСН. Тиждень. Відсьогодні проект йде у відпустку на місяць та повернеться на екрани 19 серпня. До цього часу щонеділі о 19:30 виходитимуть звичайні випуски ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лавандове поле і старовинна архітектура: Лідія Таран відпочиває у Франції

Також відсьогодні паузу беруть денні та нічні випуски ТСН. Новини о 12:00 та 16:45 повернуться в ефір каналу 1+1 з 20 серпня, а ТСН. Ніч - у вересні.

Зазначимо, згідно з результатами телевізійних вимірювань, з початку 2018 року ТСН. Тиждень залишається лідером серед підсумкових інформаційних програм на українському ТБ. Зокрема, за аудиторією 18-54 (вся Україна) середня частка програма склала 12,1%, рейтинг – 3,9%, а за аудиторією 18-15 (50к+) – 12,6% та 3,9% відповідно. Також цього року ТСН. Тиждень був визнаний найкращою інформаційно-аналітичною програмою за версією найавторитетнішої української телевізійної премії «Телетріумф», а в номінації «Ведуча інформаційно-аналітичної програми» Алла Мазур отримала свою восьму статуетку, що є абсолютним рекордом за всю історію премії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур встановила новий рекорд професійних нагород

Новини по темі