ТСН зібрав рекордну кількість підписників на YouTube та в Instagram

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
ТСН зібрав рекордну кількість підписників на YouTube та в Instagram

Команда ТСН встановила одразу два рекорди в інтернеті.

Поділитися:

Команда ТСН встановила одразу два рекорди в інтернеті та збільшила відрив від конкурентів: сторінка проекту на YouTube сягнула 1 мільйона підписників, а кількість фоловерів в Instagram перетнула 200 тисяч. Це найвищі показники серед українських новинних служб.

За 6 років існування каналу на YouTube ТСН зібрала близько 790 мільйонів переглядів, понад 3,5 мільйони вподобань, більше 2 мільйонів поширень та майже 2 мільйони коментарів. Загалом на каналі розміщено понад 131 тисячу відео власного виробництва ТСН.

«ТСН впевнено залишається лідером, як у телевізійному, так і у інтернет-просторі, і ми раді, що наш контент є популярним на усіх платформах. В YouTube ми не обмежені у хронометражі та можемо надавати найбільш повну інформаційну картину дня. Ми вдячні глядачам за довіру та продовжуємо пильно стежити за їх зворотнім зв’язком, аби оперативно реагувати на їхні потреби», - коментує директор департаменту новин «1+1 медіа» Сергій Попов.

Також у 2018 році ТСН почав розвивати свою сторінку в Instagram і за короткий термін став рекордсменом серед українських новинних ресурсів. Зараз аккаунт налічує 200 тисяч підписників.

Крім того, кількість підписників ТСН у Facebook складає майже 1,3 мільйони, а у Twitter – 840 тисяч.

Нагадаємо, у 2018 року кількість переглядів інформаційного сайту ТСН.ua збільшилася на 50% та склала півмільярда. Крім того, в порівнянні з 2017 роком охоплення ресурсу виросло на 42%, а середньомісячна частка в українському інтернеті склала 19%. Це означає, що майже кожен п'ятий користувач УАнету в 2018 році читав новини на ТСН.ua. Про це свідчать дані Gemius Audience, ринкового вимірювача української інтернет-аудиторії.

Новини по темі