ТСН зняла надихаюче відео на підтримку української збірної на Паралімпіаді-2018

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
ТСН зняла надихаюче відео на підтримку української збірної на Паралімпіаді-2018

Напередодні Паралімпіади-2018 команда ТСН презентувала надихаючий ролик.

Поділитися:

Напередодні Паралімпіади-2018, яка стартувала 9 березня,  команда ТСН презентувала надихаючий ролик, у якому показала, як українські спортсмени готуються до змагань.  

Відеоряд побудований на кадрах із тренувального процесу спортсменів, які представляють Україну у південнокорейському місті Пхенчхан. Жага до перемоги, сила волі, які демонструють українські паралімпійці, доводять, що нічого неможливого не існує. Цього року у Паралімпійських іграх беруть участь 19 українців у лижних перегонах та біатлоні, а також один – у сноуборді. Зокрема, серед героїв відео ТСН – найбільш титулована спортсменка української збірної Юлія Батенкова, на рахунку якої 13 нагород, а також спортсмени з ураженням опорно-рухового апарату, для яких  Ігри в Пхенчхані стали першими в кар’єрі - Тарас Радь, Богдана Конашук, Василь Кравчук, Сергій Романюк.  

Автори відео – головний режисер ТСН Олеся Коваленко та оператор Марина Ляпіна.

«Ми провели з нашими спортсменами найвідповідальніші три дні перед початком Паралімпіади і безмовно спостерігали, як вони самовіддано тренуються – високо в горах, де сонце постійно змінювалось сильною хуртовиною з пронизливим вітром, а перепади тиску впливали на будь-кого, - коментує режисер Олеся Коваленко. - Їх тренування зачаровують – це якесь медитативне видовище. Але найбільше вражає, що всю цю завзятість, неймовірну силу і концентрацію на результаті вони демонструють не заради себе, а заради країни, чий прапор вони несуть».

Цікаво, що український репер Ярмак спеціально для ТСН записав вірш-звернення до українських паралімпійців. «Світ любить сильних, світ любить вільних, світ мене любить – наші погляди спільні. Мені доля шепоче: «Стань чемпіоном, доведи! Ми за крок до перемоги, ми дійдемо до мети», - йдеться у тексті артиста.

Нагадаємо, до старту Паралімпіади-2018 ТСН презентувала спецпроект «Без обмежень», у якому розповіла вражаючі історії перемог людського духу над тілесними недугами.  1+1 закликає підтримати українську збірну на змаганнях у Пхенчхані. За часи незалежності у командному заліку Україна з 44-го місця зросла до 3-го - у 2016 році наші паралімпійці тріумфально здобули 117 медалей. За три дні Паралімпіади-2018 українські спортсмени вибороли вже 9 медалей і посідають третє місце в турнірній таблиці.

Новини по темі