ТСН.ua першим серед українських новинарів запустив новий формат мультимедійних публікацій

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
ТСН.ua першим серед українських новинарів запустив новий формат мультимедійних публікацій

ТСН.ua запустив унікальний формат публікацій - AMP-історії.

Поділитися:

Новинний сайт ТСН.ua запустив унікальний формат публікацій - AMP-історії. Цей інструмент від Google дозволяє користувачам сайту читати, слухати та дивитись яскраві фото та відео-історії в повноекранному режимі зі своїх мобільних. На сайті такі мультимедійні історії можна знайти в розділі ТСН stories.

«Велика частина користувачів ТСН.ua читають наш контент з мобільних. Саме для них ми запускаємо цей формат. Він дозволяє швидко, в пару кліків, дізнатись про найважливіші та найцікавіші новини в Україні та світі. Це зручно, інформативно та красиво. Люди хочуть бачити і читати яскраві історії, і ми даємо цю можливість», - розповідає головний редактор ТСН.ua Костянтин Войтенко.

Уже зараз в розділі ТСН stories можна почитати історії про те, як весь світ домагається звільнення українського режисера Олега Сенцова, що насправді стоїть за головним знімком світових лідерів на саміті G7, про видовищне виверження вулкана на Гаваях тощо.

ТСН.ua - новинний сайт № 1 в українському інтернеті. Щомісяця близько 4 мільйонів унікальних відвідувачів дізнаються новини саме з ТСН.ua. Більше 60% з них роблять це з мобільних пристроїв. ТСН.ua лідер серед новинарів у соціальних мережах. Зокрема, в Facebook на сайт підписано понад 1 мільйон користувачів, в Twitter - близько 900 тисяч.

Новини по темі