ТСН.ua встановив історичний рекорд за охопленням аудиторії

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
ТСН.ua встановив історичний рекорд за охопленням аудиторії
1plus1.ua

Кожен четвертий українець читає новини на ТСН.ua

Поділитися:

У листопаді інформаційний сайт ТСН.ua встановив абсолютний рекорд – охоплення сайту склало 5.7 мільйона унікальних користувачів, з яких 4.8 мільйона читали сайт з мобільних пристроїв. Про це свідчать дані щомісячного звіту Gemius Audience, ринкового вимірювача української інтернет-аудиторії.

Охоплення сайту вперше перевищило 24% українських користувачів. Відповідно, в попередньому місяці практично кожен четвертий українець читав новини на ТСН.ua. Крім цього, в листопаді кількість переглядів сторінок сайту ТСН.ua перевищила 54 мільйони – це найвищий показник за останні три роки.

"У 2018-му році ми багато зробили для того, щоб збільшити лояльність користувачів до нашого сайту. Підсумки листопада показують, що нам це вдалося.

Ми вдячні нашій аудиторії, і в наступному році обіцяємо ще більше цікавого, мультимедійного контенту, від якого буде складно відірватися", – розповідає головний редактор ТСН.ua Костянтин Войтенко.

Нагадаємо, сайт ТСН.ua є лідером серед новинних ресурсів в соціальних мережах. Спільнота ТСН.ua в Facebook перевищує 1.1 млн фоловерів. У Twitter на майданчик підписано майже 900 тисяч користувачів, а на YouTube – 845 тисяч.

З жовтня 2018 року сайт ТСН.ua є адаптованим для незрячих.

Новини по темі