У день парламентських виборів ТСН проведе 6-годинний марафон

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
У день парламентських виборів ТСН проведе 6-годинний марафон | 1+1 |
Фото: 1plus1.ua

ТСН транслюватиме парламентські вибори в прямому ефірі.

Поділитися:

Двадцять першого липня Телевізійна служба новин каналу 1+1 у прямому ефірі проведе 6-годинний марафон та оголосить результати ексклюзивного екзит-полу на парламентських виборах.

У день виборів до Верховної Ради спецвипуски ТСН виходитимуть о 12.00, 15.00 і 18.00, а о 19.30 розпочнеться марафон «Вибір країни». Традиційно ведучі працюватимуть у знакових локаціях просто неба.

ТСН розкаже про всі тонкощі передвиборчої кампанії, про перебіг подій у день голосування, а також покаже репортажі з найскандальніших дільниць. Під час марафону також вийде 5-серійний цикл сюжетів «Таємниці Верховної Ради» про становлення українського парламентаризму. Автором спецпроекту стала спецкореспондентка ТСН Ольга Кошеленко. Вона розкаже, як Верховна Рада змінювала країну та змінювалася сама, згадає ключові події та розповість про кулуарну частину роботи парламенту.

Разом із героями спецпроекту Ольга з’ясовуватиме, хто приніс корупцію в Раду, що стоїть за найгучнішими піар-акціями та чому найважливіші рішення парламент ухвалював у кризові моменти. Серед спікерів циклу «Таємниці Верховної Ради» – депутати Лілія Григорович, Ярослав Кендзьор, Тарас Чорновіл, колишні голови ВР Леонід Кравчук, Олександр Мороз, Арсеній Яценюк і чинний спікер Андрій Парубій.

О 20.00 після закриття виборчих дільниць ТСН презентує результати власного екзит-полу, який на замовлення каналу 1+1 проведуть дві авторитетні компанії Kantar TNS та Info Sapiens.

Також у рамках марафону «Вибір країни» 21 липня відбудеться спецвипуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу». Вперше програма вийде за межі студії. Деталі телеканал 1+1 повідомить вже згодом.

Дивіться марафон ТСН «Вибір країни» 21 липня на телеканалі 1+1, а також в інтернеті – на сторінках ТСН у Facebook і YouTube.

Новини по темі