«У мене виступили сльози»: Дмитра Комарова розчулив сміливий вчинок спортсмена та хлопця з ДЦП

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
«У мене виступили сльози»: Дмитра Комарова розчулив сміливий вчинок спортсмена та хлопця з ДЦП
1plus1.ua

Герої спецпроекту ТСН «Висота» зустрілись з ведучим Світ навиворіт Дмитром Комаровим

Поділитися:

Герої спецпроекту ТСН «Висота» - атлет Женя, який влітку на власних плечах виніс на Говерлу свого друга Гошу, хворого на ДЦП, – зустрілись з мандрівником-екстремалом Дмитром Комаровим та розповіли, як змінилися їхні життя після унікального сходження.

Ведучий програми Світ навиворіт запросив хлопців на свою творчу зустріч, аби показати усім: людей, які мріють, нічого не може зупинити. 

«Чесно кажучи, рідко що-небудь може мене змусити розчулитися до сліз. Але почувши цю історію, у мене з'явилися сльози на очах. Женя і Гоша дійсно справжні мандрівники. Хочеться, щоб подивившись на цих хлопців, усі зрозуміли, що в житті можливо абсолютно все, і жодних перешкод не існує» - сказав зі сцени Дмитро Комаров.

Також дізнавшись про те, що під час одного з візитів до Києва Гоша загубив свій улюблений туристичний капелюх, Дмитро Комаров подарував хлопцю справжній пробковий шолом, який має бути в кожного мандрівника. 

Після унікального сходження до найвищої точки України життя хлопців кардинально змінилось. Надихнувшись успіхом, Гоша розробляє проект вдосконалення інвалідного візка та планує реалізувати соціальні інклюзивні проекти, які б спонукали людей з інвалідністю до активного способу життя. Лекція відомого мандрівника підштовхнула хлопців на ідею здійснити спільний спуск на лижах в Карпатах, а також разом з іншими людьми з інвалідністю вони планують взяти участь у груповому підйомі в польські Татри. 

Нагадаємо, парний підйом Гоші та Жені на Говерлу увійшов до національного реєстру рекордів України,  а сама історія надихнула мільйони людей повірити в себе та не зупинятися на шляху до своєї мети. Команда ТСН на чолі з кореспондентом Олександром Загородним знайшла майстрів, які спроектували та виготовили для хлопців унікальне обладнання, забезпечила все необхідне, аби це сходження стало можливим. 
 

Новини по темі