"У регіонах, де ведуться активні бойові дії, немає можливості купити елементарних продуктів": Наталя Островська долучилася до збору продовольчої допомоги

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Наталя Островська долучилася до збору продовольчої допомоги

Наталя Островська, ONUKA з чоловіком Євгеном Філатовим долучилися до збору продуктових наборів для регіонів, які потерпають від обстрілів.

Поділитися:

Наталя Островська, ведуча ТСН і 1+1 Марафон долучилася до збору продуктових наборів для регіонів, які потерпають від російських обстрілів. Разом зі співачкою  ONUKA, музикантом і композитором Євгеном Філатовим телеведуча відвідала один зі складів Української федерації банків продовольства. 

Наталя Островська

Принцип діяльності організації полягає у тому, що волонтери збирають продовольчі товари (в тому числі товари, термін зберігання яких добігає кінця) від виробників, торговельних організацій, закладів харчування, приватних осіб та інших постачальників і передають тим, хто потребує: внутрішньопереміщеним особам, людям з інвалідністю та всім, хто постраждав внаслідок російської агресії.

За останній рік організація передала понад 2 тисячі тонн гуманітарної допомоги людям у всіх областях України. В середньому волонтери щодня пакують близько 1500 коробок допомоги. Збірки відбуваються раз на тиждень.

Наталя Островська

Наталя Островська поділилась, що була приємно вражена кількістю людей, які долучаються до збору продовольчої допомоги і наголосила, що нині надважливо підтримувати такі організації і медійно, і фізично - донатами або живою допомогою.

«У звʼязку з новим наступом на Харківщину та можливим наступом на Сумщину, число внутрішньопереміщених осіб зросло і люди потребують допомоги. Тому, ми не маємо забувати про них. Серед волонтерів - люди з різних куточків України, які дуже хочуть допомогти іншим. І це так гріє серце! На жаль, сталося так, що в регіонах, де ведуться активні бойові дії, немає можливості купити елементарних продуктів. І такі організації допомагають людям задовольнити їхні потреби в харчуванні», — каже Наталя Островська.

Наталя Островська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі