Україна вперше відсвяткує День подяки з Ніком Вуйчичем

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

17 вересня відбудеться захід, який стане кроком до об'єднання нашої країни.

Поділитися:

В Україні вперше День подяки святкується так маштабно. 17 вересня на це свято знову прилетить Нік Вуйчич - людина без рук і без ніг, яка своїм життям надихає весь світ!

На Хрещатику в цей день збереться 500 000 людей і ще сотні тисяч зможуть побачити пряму трансляцію завдяки телеканалу «Надiя». Весь день будуть працювати різноманітні зони відпочинку і розваг, так що захід буде цікавивим навіть сім'ям із маленькими дітьми. Ввечері будуть виступати спікери та найкращі музиканти з різних міст України. А в 19:30 українці почують надихаючий виступ Ніка Вуйчича!

Нік виступає як мотиваційний спікер близько 250 разів у рік по всьому світу. Він говорить людям про те, як його шлях віри змінив його життя. Нік пише книги, які моментально стають бестселерами, і мотивує мільйони людей своєю силою духу та щирою радістю. Він ділиться своєю історією і власним прикладом показує, що щасливе життя - це вибір кожного!

Нік стверджує, що його життя повноцінне тілько завдяки вірі в Бога. Це його секрет щастя і успіху. Попри обмеженість у фізичних здібностях Нік навчився плавати, кататись на скейтборді та сьорфі, друкувати на клавіатурі, грати в футбол, водити машину. Також він керує некомерційною організацією «Життя без кінцівок», яка допомогає інвалідам. У Ніка прекрасна дружина і двоє синів, а зараз вони очікують народження двійні. 

Це буде вже не перша зустріч українців з Ніком, адже його тут знають повсюду. 25 вересня 2016 року Нік відвідав Київ, за 24 години перебування в столиці України він провів прес-конференцію, відвідав Парламент, військові госпіталі, дав ексклюзивне інтерв’ю ведучій ТСН на каналі 1+1, куратору проекту «Переможці» Соломії Вітвіцькій, яка подарувала дизайнерську вишиванку для Канае, дружини Ніка; познайомила пана Вуйчича з Олександром Чалапчієм, Сергієм Шовковим, Олександром Швецовим, Анатолієм Фатєєвим – героями АТО з протезами, і презентувала благодійний номер журналу «VIVA! Переможці» англійською мовою та став гостем прямого ефіру ранкового шоу «Сніданок з 1+1».

Для українців зараз як ніколи важливо зібратись разом та почути послання віри та надії від Ніка Вуйчича. Це буде послання, яке вплине на мислення нашого народу та надихне не здаватись у ці тяжкі часи.

Станьте і ви частиною цієї всеукраїнської події!

Організатори заходу: Комунікаційне агентство «Ключові стратегії».

Головний партнер: Міжнародна мережа жіночих фітнес клубів FitCurves.

Додаткова інформація за посиланням.

Новини по темі