В Україні з'явиться множинне громадянство — Зеленський

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Множинне громадянство в Україні: Зеленський внесе законопроєкт до ВРУ
t.me/V_Zelenskiy_official

Президент Володимир Зеленський внесе до ВР законопроєкт про запровадження в Україні інституту множинного громадянства.

Поділитися:

Про це глава держави повідомив під час привітання з нагоди 105-ї річниці Дня Соборності України, яку щорічно відзначають 22 січня, йдеться у сюжеті ТСН

"Всі, хто не забув власне коріння і не дає світу забути про Україну. Всі, у чиїх жилах тече українська кров, і у чиїх грудях б'ється вільне серце. Українці за походженням, які давно довели, що є українцями за духом. І після багатьох років очікування вони нарешті мають стати українцями і за паспортом. На законодавчому рівні. Сьогодні я вношу у Верховну Раду України ключовий законопроєкт, який дозволить ухвалити комплексні зміни до законодавства та запровадити інститут множинного громадянства. Це дозволить мати наше громадянство усім етнічним українцям та їхнім нащадкам з різних країн світу. Звісно, окрім громадян країни-агресора".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення військовозобов'язаних чоловіків з-за кордону: президент озвучив свою позицію

Крім того, задля відновлення правди про Україну, про нашу історію президент підписав указ "Про історично населені українцями території рф".

"Ми маємо сьогодні робити кроки не лише для зміцнення соборності України й нашого народу, а й дії задля соборності прав і свобод, правди про українців, правди про нас і правди про нашу історію".

Дивіться повне привітання президент у сюжеті ТСН, нові випуски якого виходять щодня о 19:30 в марафоні новин та на YouTube.

Новини по темі