Виставку соціального мультимедійного проекту «Переможці-2» продовжено до 1 травня

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Виставку соціального мультимедійного проекту «Переможці-2» продовжено до 1 травня
1plus1.ua

Скористайтесь можливістю побачити надихаючі фотосвітлини героїв з незламною силою духу.

Поділитися:

Грандіозну фотовиставку другої частини відомого на весь світ соціального мультимедійного проекту ТСН та VIVA! «Переможці-2» продовжено до 1 травня. Однак 30 квітня, у неділю, експозиція  працюватиме до 17.30. Найкраща спортивна арена країни НСК «Олімпійський» прийматиме футбольний матч «Черноморець» - «Динамо», на цей час на стадіоні вводиться спеціальний режим аби забезпечити безпеку гостей та вболівальників. А вже 1 травня, останній день у Києві, вражаючі фотосвітлини «переможців» можна буде побачити у звичному режимі. У залі Ballpark (вхід з вулиці Фізкультури) виставка працюватиме з 11.00 до 21.00. Встигніть першими в Україні побачити новий проект «Переможці-2».

Масштабна презентація проекту, куратором якого є ведуча новин ТСН на каналі 1+1, волонтер Соломія Вітвіцька,  відбулася 19 квітня. Подія об’єднала понад тисячу гостей: ветеранів АТО з родинами, волонтерів, поранених воїнів, спортсменів, лікарів, протезистів, дипломатів, політиків, меценатів та відомих людей, зірок, телеведучих, музикантів.

За час, що триває виставка, її відвідали тисячі киян. Соломія Вітвіцька разом з координатором з міжнародних питань Анною Гвоздяр, учасниками проекту провели численні екскурсії для відвідувачів експозиції. Побачити неймовірну експозицію завітали школярі та студенти, представники органів державної влади, гостей з різних міст України. Незламний дух героїв проекту вразив посла Канади в Україні Романа Ващука.

Проект «Переможці-2» – це вражаючі фото, створені Олександром Мордерером і Тетяною Рубльовою, відеоарт, цикл сюжетів новин ТСН, і спеціальний благодійний випуск журналу VIVA! Переможці.

Учасниками другої частини проекту «Переможці-2» стали  люди з необмеженими можливостями, ветерани АТО та паралімпійці, з ампутаціями та на візку. Вони втратили частини тіла, але не втратили сили духу.  «Переможці» - сильні та сміливі, не здалися перед життєвими обставинами. Вони кожен день тренують своє тіло, досягають нових високих результатів та надихають інших йти вперед і не боятися випробувань.

Цього року команда проекту сконцентрує свої зусилля на психофізіологічній реабілітації ветеранів АТО та розвитку спортивного протезування.

У цьому нас підтримують меценати та партнери: Міністерство закордонних справ України, Національний паралімпійський комітет, Центр практичної допомоги захисникам України AXIOS, благодійний фонд «Серце воїна», Клініка доктора Валіхновського, туристична компанія «Феєрія», Run Ukraine, організатори візиту Ніка Вуйчіча в Україну агенція Key Strategy, дизайнер Андре Тан.

Відвідувачі виставки мають змогу придбати благодійний випуск журналу  VIVA! Вартість - 70 грн. Всі гроші від продажу підуть на реалізацію благодійних цілей проекту.

Чекаємо на вас у залі Ballpark НСК «Олімпійський» до 1 травня (30 квітня - до 17.30) з 11.00 до 21.00.

Новини по темі