Вітвіцька і ветерани АТО візьмуть участь у руханці на підтримку благодійного забігу

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Вітвіцька і ветерани АТО візьмуть участь у руханці на підтримку благодійного забігу

18 червня в Одесі буде проведено зарядку.

Поділитися:

У рамках Odessa Half Marathon відбудеться забіг Переможці на 2 км, під час якого ми збиратимемо кошти на спеціальний біговий протез для Миколи Полторака.

До руханки, яку проведе тренер Людмила Міняйло,  приєднаються куратор соціального мультимедійного проекту "Переможці" і ведуча новин ТСН  на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька із чоловіком, Переможець Микола Полторак, генеральний продюсер Ukrainian Fashion Week Володимир Нечипорук, дизайнер Софія Русинович, моделі та студенти з Одеси.

Ввечері того ж дня Соломія Вітвіцька разом із Переможцями візьме участь в Odessa Holiday Fashion Week, зокрема, проведе фінал XVIII Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів одягу "Погляд у майбутнє". 

"Ми раді знову завітати в Одесу для реалізації важливої благодійної мети - забезпечити спортивний протез для ветерана АТО Миколи Полторака. Запрошуємо всіх приєднатися до нас на старті забігу 25 червня!"  - закликає Соломія Вітвіцька. 


Частину коштів від стартових внесків учасників благодійного забігу буде направлено на придбання спортивного протеза гомілки для ветерана АТО Миколи Полторака. Микола живе в Одесі з дружиною та чотирма дітьми. Під час виконання бойової операції його було поранено,  він утратив ногу. Після реабілітації не здався, впевнено рухається вперед і досягає нових цілей у мирному житті. Родина Полтораків веде екологічне господарство, розвиваючи поки що мало відому в Україні пермакультуру.

А ще Микола мріє повернутися у спорт - повноцінно бігати й тренуватися. Щоб реалізувати мрію героя, протезисти підібрали для нього спеціальний біговий протез: легка дуга, що виготовляється для протеза вручну, дозволить швидко долати короткі та довгі дистанції, а адаптація до ваги та ударного навантаження зробить біг  максимально комфортним.


Ми хочемо подарувати нашому герою можливість бігати. Допомогти в цьому, приєднавшись до забігу, можна за посиланням.

Новини по темі