Єгор Гордєєв став новим ведучим ТСН

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Єгор Гордєєв став новим ведучим ТСН

До жіночої команди ведучих ТСН приєднався чоловік.

Поділитися:

До жіночої команди ведучих ТСН приєднався чоловік. Відсьогодні ранкові випуски ТСН на 1+1 веде новий ведучий – Єгор Гордєєв. Саме він замінив у ефірі Марину Леончук, яка сьогодні дебютувала як співведуча "Сніданку з 1+1" у парі з Анатолієм Анатолічем.

Дотепер Єгор був ведучим соціально-політичного ток-шоу "Київський форум" на КДР ТРК, а також працював на російському телеканалі "Дождь".

Єгор закінчив філософський факультет Київського національного університету імені Т.Шевченка, а також вивчав режисуру телебачення в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені І.Карпенка-Карого.

"Мене завжди цікавили новини та якісна журналістика. Долучитися до команди ТСН, стати частиною найпотужнішого бренду новин в Україні – це завжди було мрією. Стилістика ТСН мені дуже близька, а думка про те, що це новини, які дивляться чи не найбільше людей у країні, примушує тримати себе в тонусі та постійно розвиватися," - розказав Єгор ГордєєвЄгор Гордєєв.

Єгор Гордєєв зізнається, що саме ранкові випуски ТСН та робота разом з командою ранкового шоу "Сніданок з 1+1" видається йому найбільш цікавою та близькою, адже до цього Гордєєв розробляв для телеканалу ТВі ранкове мовлення.

Єгор Гордєєв буде вести ТСН.Ранок з 7:00 до 9:00 щопівгодини, чергуючи ефіри з Марічкою Падалко через тиждень.

Новини по темі