Здійсни мрію: «Динамівці» вийшли на поле разом із хворим на рак хлопчиком

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Динамівці вийшли на поле разом із хворим на рак хлопчиком
1plus1.ua

Проект «Здійсни Мрію» допоміг 13-річному Паші Жеревчуку отримати професійне футбольне взуття та м’яч, зустрітися з гравцями «Динамо» та спробувати свої сили у коментуванні матчу

Поділитися:

Паша живе з мамою в селі Вербівка на Житомирщині. Вже понад два роки хлопчик проходить складне лікування онкологічного захворювання. Як і всі хлопці, Паша мріяв про футбольні бутси і м’яч, щоби стати гравцем невеличкої селищної футбольної команди «Сокіл».

«Паша захопився футболом вже в лікарні, - розповідає мама хлопчика, -  після складної операції і під час важкої хіміотерапії він почав дивитись матчі, вболівати за «Динамо».

Звісно, родина не може дозволити собі професійний футбольний інвентар, адже всі зусилля спрямовані на збір коштів на чергові лікувальні процедури. Хлопчик до останнього не вірив, що його мрія може здійснитись, хоча й із нетерпінням чекав 21 травня, дня приїзду знімальної групи. Пашині очі сяяли - він уперше приїхав до Києва, а зустріли його телеведучі Олександра Лобода і Лідія Таран, куратори проекту «Здійсни мрію». Разом вони завітали до магазину Adidas, де хлопчик вибрав собі бутси й отримав у подарунок офіційний м’яч Ліги чемпіонів.

Читайте також: Здійсни мрію: 7-річний хлопчик став машиністом швидкісного потягу

Проте на цьому сюрпризи не закінчилися. Куратори проекту подарували хлопцеві шанс уперше в житті завітати на НСК «Олімпійський», де мала відбутись гра його улюбленої команди «Динамо». Більше того, ведуча «ПроФутболу» Олександра Лобода повідомила, що Паша зможе вийти на поле – за руку з капітаном «Динамо». Паша не переставав усміхатись. Він став серйозним лише коли разом із командою заспівав слова гімну України – у справжній формі, на полі, перед багатотисячним стадіоном «Олімпійський».

Напевно, це найщасливіший день мого життя. Я ніколи не міг навіть вигадати такого, – зізнався Паша.

Після початку матчу його запросили на трибуну коментаторів, звідки він міг спостерігати за грою і навіть отримати майстер-клас з коментування від Володимира Кобелькова. Також на трибуні він зміг отримати поради і від колишнього футболіста та тренера Сергія Нагорняка. Трансляцію другого тайму матчу на «2+2» Паша відкрив уже самостійно.

Звісно, не обійшлося і без автографів від гравців «Динамо» та тренера Сергія Реброва. Разом із Олександрою Лободою Паша побував на лавці запасних, поспілкувався зі своїм  кумиром Андрієм Ярмоленком та зробив на пам’ять купу фотографій.   

Так просто подарувати дитині незабутні враження! Ми вдячні команді ФК «Динамо», яка допомогла втілити цю мрію. Я ніколи не забуду обличчя Паші на великому табло на полі – його очі сяяли від щастя, – коментує одна з кураторів проекту Олександра Лобода.

Уже в середу Паша повертається в лікарню, на черговий курс хіміотерапії. Попри всі труднощі, його мама впевнена, що цей курс пройде легше за попередні, адже Паша сповнений позитивних емоцій і рахує дні, щоб узути нові бутси та вийти на поле.

Саме для діток, які щодня борються за свої життя, «1+1 Медіа» і ТСН спільно зі всеукраїнським благодійним фондом «Крона» започаткували проект «Здійсни мрію», кураторами якого є телеведучі Лідія Таран та Олександра Лобода. Проект допомагає здійснювати мрії дітей, для яких кожен прожитий день – це диво. Команда проекту прагне об’єднати чарівників та мрійників з усієї країни, знайти підтримку у відомих людей. Допомогти у здійсненні мрій та лікуванні маленьких пацієнтів може кожен, зробивши будь-який внесок за реквізитами проекту «Здійсни мрію» або через офіційний сайт - wish.1plus1.ua. Долучайтеся до всеукраїнського руху добра!

Рахунок проекту:

ПАТ ПриватБанк

рахунок в гривні 26007052726802

у доларах США 26004052728870

в Євро 26006052725860

МФО 300711, КОД ЄДРПОУ 34818334 отримувач ВБФ «Крона»

Номер карти ПриватБанку (прив'язаний до рахунку) 5169 3305 0264 2819

Новини по темі