Назвав 5 головних пунктів: Зеленський у Раді представив план перемоги України

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Зеленський представив План перемоги: що він містить
Скриншот

Президент України Володимир Зеленський виступив у Верховній Раді. Він представ план перемоги та назвав можливі терміни завершення війни.

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 16 жовтня, виступив у Верховній Раді України, де презентував ключові пункти плану перемогу. Саме цей план останні кілька тижнів він представляв державам-партнерам. 

Отже, план перемоги Зеленського складається з п'яти пунктів та трьох таємних додатків. Серед цих пунктів зокрема є миттєве запрошення України в НАТО, а також посилення оборонного та економічного потенціалу держави. 

«Це пункти, більшість з яких детально розраховані в часі. Якщо рухатися за цим планом саме зараз, то може вийти закінчити війну не пізніше, ніж наступного року», — зауважив президент.

П'ять пунктів плану перемоги Зеленського

Перший пункт стосується геополітики, другий та третій — оборони, четвертий — економічний, а п'ятий — безпековий. Ці пункти включають:

►Запрошення України в НАТО.

►Зміцнення оборони. ППО, спільне з партнерами збиття російської авіації, розширення використання українських БПЛА і ракет та зняття обмеження на використання зброї, доступ до розвідданих партнерів.

►Стримування. Розміщення комплексного неядерного пакета стримування, який захистить від агресії РФ.

►Розвиток стратегічно-економічного потенціалу України та посилення санкцій проти Росії;

►Після закінчення війни українські військові можуть застосовувати свій досвід для зміцнення оборони НАТО та Європи. Контингент США зможуть замінити українські військові.

Другий, третій та четвертий пункти мають таємні додатки, які презентували партнерам.

Дивіться повний виступ президента України у Верховні Раді в сюжеті ТСН, що виходить у марафоні новин та на YouTube.

Новини по темі