Зіркові учасники забігу «Переможці» провели відкрите тренування (фото)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Зіркові учасники забігу «Переможці» провели відкрите тренування
1plus1.ua

На кошти від участі у забігу буде придбано спортивний протез для ветерана АТО та одного з «Переможців» – Олексія Аванесяна.

Поділитися:

Зіркові фандрайзери забігу «Переможці» на дистанцію 2 км, що пройде 9 квітня в рамках Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2017 (організатор - компанія Run Ukraine), взяли участь у відкритому тренуванні бігунів.

Не зважаючи на прохолодну погоду, до забігу готувались співачка Оксана Стебельська, координатор військових капеланів Української греко-католицької церкви Любомир Яворський, спеціальний кореспондент новин ТСН на каналі 1+1 Наталя Нагорна, засновник благодійної організації «Серце воїна» і партнер «Переможців» Роман Торговицький та учасник нової частини проекту Дмитро Блохін разом із дружиною.

До спортивної події лишилось три тижні. Люди біжать, щоб подякувати ветеранам за їхній подвиг та підтримати ветеранів з інвалідністю.  Запрошуємо всіх приєднатися до благодійного забігу на 2 км «Переможці» у Києві 9 квітня. Зареєструватися можна тут.

50% стартового внеску для участі в доброчинному забігу буде спрямовано на придбання спортивного протеза для ветерана АТО, одного з «Переможців» Олексія Аванесяна. Він був поранений в Іловайському котлі, втратив ногу, але не здався перед життєвими обставинами і повернувся до повноцінного життя. Олексій мріє займатися спортом – грати у баскетбол. Для цього йому потрібен спеціальний спортивний протез.

У зборі коштів «Переможців» підтримала рекордна кількість фандрайзерів. На порталі Української біржі благодійності кошти на спортивний протез для Олексія збирають телеведучі та журналісти Соломія Вітвіцька, Ігор Циганик та Олександра Лобода,  Людмила Барбір, Галина Сергєєва та Наталя Нагорна, Іван Гребенюк, музиканти Олена Мозгова та Володимир Ткаченко, Арсен Мірзоян, Олег Собчук, Світлана Тарабарова, Оксана Стебельська,  Сергій Танчинець, Євген Галич, Наталка Карпа, волонтери Анна Гвоздяр, Ірина Гук, Ольга Омелянчук, спортсмени Людмила Міняйло, Андрій Демчук, ветерани АТО Євген Терехов, Леонід Остальцев, Олександр Швецов та координатор військових капеланів Української греко-католицької церкви Любомир Яворський, засновник благодійної організації «Серце воїна» Роман Торговицький, дизайнер Андре Тан, засновники та організатори Українського тижня моди Ірина Данилевська та Володимир Нечипорук.

Це гарний приклад, щоби показати українському суспільству, що не потрібно опускати руки. Треба піднімати дух і далі йти вперед, - розказав про мету участі в благодійному забігу Любомир Яворський.

Спортивний протез коштує 156 тисяч гривень. Фандрайзерам вже вдалося зібрати понад 38 тисяч гривень, треба знайти ще 118 тисяч.

Ми дякуємо нашим фандрайзерам та нагадуємо, що збір коштів триватиме до 12 квітня. Долучитися до благодійної ініціативи можна за першим посиланням або за другим посиланням

Новини по темі