Як вийти заміж в будь-якому віці: Ольга Сумська розказала про прикмети на Купала та повір'я про яблуню на Сумщині

Поради як вийти заміж в будь-якому віці від Ольги Сумської: як Руслана Писанка вийшла заміж?

Акторка Ольга Сумська розповіла історію, як вона допомогла вийти заміж ведучій денного шоу "Твій день" Руслані Писанці та надала поради, як вийти заміж в будь-якому віці.

Поділитися:

Кролевецька яблуня-колонія — це унікальна ботанічна пам'ятка України. За легендами, понад 200 років тому її посадив садівник князя Мещерського на честь його кохання. Це дерево, яке буквально створює сад: від коріння однієї яблуні проросли інші. Існує повір'я, що якщо постояти біля цього дерева та взяти собі його яблуко чи гілочку, то знайдеш кохання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Сумська після ночі у вагоні без кондиціонера: «Люди добрі, це пекло, це страшні тортури». Укрзалізниця прокоментувала (відео)

Ольга Сумська розповіла, як після спільної поїздки з Русланою Писанкою в Кролевець, що на Сумщині, в Руслани змінилось життя:

Ми якраз були на гастролях в Сумах. Там я прочитала легенду про яблуню-колонію та одразу ж запропонувала на той момент одинокій Руслані поїхати зі мною. Вона миттєво погодилась! Руслана стояла біля цього дерева й обіймала його десь годину, ми не могли відірвати її від нього. Та ось через 2 місяці вона зустріла свого коханого Ігоря. 

Акторка Ольга Сумська також дала пораду, що треба робити на Івана Купала, аби зустріти кохання:

Треба сплести віночок, поставити свічку так, щоб вона була стійка та пустити в водойму. Якщо свічка потонула, то вийдеш заміж. Якщо свічка пливе й довго горить, то в цьому році кохання не зустрінеш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці «Листя папороті»: гадання на Івана Купала

Сама Ольга Сумська нещодавно відзначала срібне весілля з чоловіком Віталієм Борисюком — 25 років разом. Послухати про особисте життя акторки та її відносини з сестрою Наталією Сумською можна в цьому відео: