Астрологічний прогноз на тиждень: коли наводити красу, а коли відкласти всі справи

Чого нам чекати на цьому тижні? Що віщують зірки?

Поділитися:

Астрологиня та нумерологиня Розалія Романова розповіла "Твоєму дні", чого нам очікувати цього тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на листопад 2021: кому зорі віщують прибуток, а кому – романтичні пригоди

Що нам чекати сьогодні, у вечір понеділка? Розалія розповіла:

Жаба буде з нами ще до кінця вечора понеділка. Вона може затягувати нас у болото неприємностей. Але ви можете підтримувати все те, що вам подобається та туди затягуватися, а те, що не подобається – відокремлювати та відкладати. Сьогодні можна займатися своєю зовнішністю: зробити зачіску, піти в СПА-салон... Все це можете робити до самого вечора. А далі, у вівторок, теж можна продовжувати себе прикрашати.

Символ наступного дня, вівторка, – це корабель. Астрологиня пояснила, чого слід чекати:

Це такий день, коли можна надихнутися на щось незвичайне, якусь ідею озвучити. Втілювати поки що не треба, бо Місяць продовжує спадати. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на листопад 2021: сприятливі та несприятливі дні для осінніх змін у зовнішності

Середа дуже гарний день. Його символ – лотос. Що слід робити в цей день? Розалія Романова прокоментувала:

Це такий день, коли треба спілкуватися, робити щось добре. Проте слід зауважити, що починаються дні Гекати. Це такі дні, коли на небі нема Місяця. Він стає настільки маленьким, що зовсім зникає. 

Найважчий день на тижні – четвер. Чому? А також чи буде легшою п'ятниця? Астрологиня розповіла:

Символ четверга – восьминіг. Краще з нього вже зняти всі важливі плани та плести по течії та намагатися не поранитися об якесь каміння, яке буде обов'язково в цей день. Але я вірю, що ви зможете від цього вберегти й себе, і тих, хто вам близький. А ось в п'ятницю зненацька та дуже швидко настане новий Місяць на небі. Символ цього дня – ріг достатку. 

Дивіться астрологічний прогноз від Ігоря Нехаєва: